2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرزند دوم

151 بازدید | 19 پست

دختر 2سال و نیمه دارم تو شهر غریبم هستیم و اینکه دخترم عمه و عمو ایناهم نداره ناراحتم بخاطر تنهاییش هم الان هم آینده خودمم شاغل نیستم وضع مالی هم متوسطه خونه و ماشین داریم بخاطر دخترم خیلی دوس دارم یه بچه دیگه بیارم اما بخاطر اوضاع میترسم نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۶ سالشه تو فکرم یکی بیارم بچم تنهاس ،دلم نمیخواد من و شوهرم که مردیم بچم بی کس  و کار بشه میخوام یه خواهر یا برادر داشته باشه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

زوده بزار بزرگتر بشه.

دوتای من ک از صب تا شب در حال دعوان از کنار هم رد میشن ام ی لگد یا دست پرتاب میکنن ب هم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
   خدا حفظشون کنه

سلامت باشین😁☹️

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫