2777
2789

بهش كه فكر ميكنم خيلي استرس ميگيرم

كلي سوال ميادتو ذهنم

اگه كيسه ابم بتركه اگه دردم بگيره و تنهاخونه باشم چيكاركم

اگه ترافيك باشه 

ميخوام طبيعي زايمان كنم چون ترسم از سزارين و جراحي خيلي زياده 

بيشتراز نوع و دردش از اتفاقاي قبلش ميترسم

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان‌شاالله که نی نی ات صحیح و سالم بیاد بغلت😍

نه عزیزم استرس نداشته باش

کارهایی که باید این اواخر انجام بدی رو رعایت کن

اکثر فامیل های ما کیسه آبشون پاره میشه بعد میرن بیمارستان و خیلی شیک و مجلسی زایمان میکنن

یکی شون تو آب بود میگفت خیلی راحت بودم اصلا احساس نکردم

راستی لحظه زایمانت خواهش میکنم منو دعا کن💕

تو آزمون قبول بشم. مشکلمم تمام شه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ان‌شاالله که نی نی ات صحیح و سالم بیاد بغلت😍 نه عزیزم استرس نداشته باش کارهایی که باید این اواخر ...

مرسي از حرفات

حتما عزيزم❤️

منم قراره طبیعی باشم ،خیلی میترسم ،فکر میکنم نمیتونم اون همه دردو تحمل کنم 

فقط يك هفته مونده؟!

فکرکردی تا دردت بگیره بچه میپره بیرون میگه پخخخخ؟😐

از شروع درد تا اومدن بچه حداقل نصف روز وقت میبره.

کیسه آب حتی بترکه همون لحظه بچه نمیمیره.چند ساعت وقت هست و طبیعتا چندین ساعت تو ترافیک نمیمونی.

فکرات الکیه عزیزم.خودتو اذیت نکن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
فکرکردی تا دردت بگیره بچه میپره بیرون میگه پخخخخ؟😐 از شروع درد تا اومدن بچه حداقل نصف روز وقت میبر ...

درست ميگي😅

مرسي از حرفات حتما عزيزم❤️

ممنونم ازت بهترین مامان نی نی 😍❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️