2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس بچه ش این ویروس اسهالو نگرفته؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلانتاژل یکم قاطی آبمیوه ای چیزی کن بده بهش آبمیوه زیاد شیرین نباشه اینا رو بدی درست میشه روزانه ...

امتحان کردم بازم نخورد

باسرنگ ریختم ته گلوش بازم ریخت بیرون

میگم عزیزم خیلی استرس گرفتم نکنه بچه م خوب نشه؟نکنه ویروس نباشه ودل وروده ش مشکل داشته باشه 

[QUOTE=272939451]بدون نسخه هم میتونی بگیری از داروخانه[/QUO

عزیزم من خودم حدود ۱۰روزشایدم بیشتر دلپیچه داشتم بهمراه تهوع ولی منجر ب استفراغ واسهال نمیشد ی چند روز خوب شدم باز دوباره دلپیچه واسهال واستفراغ شدم یهفته طول کشید تا خوب شدم پسرم تو این مدتی ک من مریض شدم خوب بود یهفته بعد ازاینکه من کاملا خوب شده بودم این اسهال شد ممکنه از خودم گرفته باشه یا نه؟چون من خودم دوهفته دلپیچه داشتم ولی تو اون مدت این خوب بود

امتحان کردم بازم نخورد باسرنگ ریختم ته گلوش بازم ریخت بیرون میگم عزیزم خیلی استرس گرفتم نکنه بچه م ...

عه اشکال نداره اگه نمیخوره بیخیال

نه بابا نگرانی نداره 

اصلا نگران نباش

مرتب پیگیرش باش فقط

چرا این با دارو خوب میشه همین ک ندم دوباره شروع میکنه

برا اینکه هنوز کامل از بدنش خارج نشده ویروس

دوره درمانش یکم طولانی هستش

هیچ نگران نباش

روند درمانو ادامه بده

یکیم اینکه چه الان چه موقع دیگه برا هر مریضی ای، دارو نباید یهویی قطع شه مثلا روزی سه بار باید بشه روزی دو بار بعد بشه روزی یه بار بعد قطع بشه. اگه دیدی با کم شدن تعداد مصرف داره بیشتر میشه دوباره، دوباره مصرفو ببر بالا

عزیزم چه خوبی شما😍 ممنون ک با حوصله ب همه سوالام جواب دادی  ان شاءالله تو تمام مراحل زندگیت ...

قربونت عزیزم❤️

والا دیگه انقدر تو بیمارستان به سوالات مریضا جواب میدیم عادت کردم😅 

خواهش میکنم خانوم🌹 بازم سوالی داشتین در خدمتم

ممنون از آرزوی خوبتون🥰

ماست نده خودش سردیه خوب نی

نعنا دم کن بده 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣