2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس بچه ش این ویروس اسهالو نگرفته؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 80 پست
عزیزم همه اینایی ک گفتیو دادم بعلاوه کپسول یوموگی ۴روز دادم تعداد دفع ودلپیچه اش بهتر شد ولی همچنان ...

اشکال نداره آبکی باشه 

دلپیچه اش بهتر بشه کافیه 

دارو رو قطع نکن

دوباره سروع کردی بهش دارو بدی؟ اگه آره که همینو بده. اگه نه بگو یه دارو دیگه بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره آبکی باشه  دلپیچه اش بهتر بشه کافیه  دارو رو قطع نکن دوباره سروع کردی بهش د ...

فعلا نوشابه داره میخوره میخوام یکمم کته با ماست وپونه بدم 

شما چه دارویی پیشنهاد میکنید عزیزم؟یوموگی تا چندروز باید داد؟

بچه من پنج سالشه ولی دو ساله هم بود بهش دادم برای اسهال عالیه 

آره میدونم چندماه پیشم اسهال بود دکتر بهش داد گفت اگه بعد این کپسول خوب نشد این شربتو بده ک شکر خدا خوب شد اونموقع 

حالا دوباره فردا میبرم دکتر ببینم نظرش چیه

نوشابه تو این مرحله خوب نیس نده نفخ و دلپیچه میاره براش دارو :plantagel-loperamide

پلانتاژل ی بسته کاااااامل دارم هرکاری با این بچه میکنم لب نمیزنه

لوپرامید خیلی تعریفشو شنیدم

پلانتاژل ی بسته کاااااامل دارم هرکاری با این بچه میکنم لب نمیزنه لوپرامید خیلی تعریفشو شنیدم

پلانتاژل یکم قاطی آبمیوه ای چیزی کن بده بهش

آبمیوه زیاد شیرین نباشه

اینا رو بدی درست میشه

روزانه کلی آدم رو تو بیمارستان با همین داروها درمان میکنیم