2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم

49150 بازدید | 213 پست

عاشق یکیم و باهاش بودم ک قد من دوسم نداره فامیلشون ازم خواستگاری کرده ی پسر پولدار و خوشگل و خوش اخلاق 

اما کسی که میخوامش حسوده و  ممکنه بره بذاره کف دستش ک باهم بودیم و تو فامیلشون بد شه

بنظرتون بیخیال خاستگارم بشم؟چیکار کنممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستت هم در ارتباطی ؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

فکر کردم خونتون مثل ما ساس زده عنوان دیدم😭😭😭

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ای وای چه شرایطی!!

مگه نمیگی عاشقش هستی،پس چرا میخوای کات کنی

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

نه راه پس داری ن راه پیش

بنظرم کات کن باهاش همین که حسوده زندگیتو‌ گند میشکه

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

نه بیخیال نشو لگد نزن به بختت..تو مجردی و گذشتت هیچ ربطی به یارو نداره همونطور ک گذشته ی اون هیچ ربطی به تو نداره.جواب مثبت بده بهش فکرهیچیم نکن.اگرم یارو رف گف بامن رفیق بودع بگو مجردم بودمو نادون.همه ی ادما وقتی مجردن بایکی هستن دیگه...ن اینکه یارو با هیشگی نبوده خودش😕

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!