2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 49166 بازدید | 213 پست
اگ مدرکی وجود نداشته باشه مثل عکس یا ویس یا هرچیز دیگه ای هیچکاری نمیتونه کنه دیوار حاشا بلنده😉 اگ ...

یعنی دوست دختر دوست پسرای الان بدون عکس و بدون کاری همینطوری باهم هستن؟! 

مطمئنن هم عکس دارن هم ویس هم.........

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

استارتر. با این رلت کات کن. خاستگارتم بررسی کن. اگر خوب بود باهاش اشتا شو. بهشم بگو من با فلانی دوست بودم ولی مناسب هم نبودیم.کات کردیم. گفتم از خودم بشنوی. اگر واست مهمه شما رو بخیر مارو به سلامت. ولی من از ترس اون نمیخواستم بات اشنا شم. اگر مرد دهن بین و متعصبی باشه،میفهمی و همون بهتر که با همچین ادمی نباشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه شرایطی!! مگه نمیگی عاشقش هستی،پس چرا میخوای کات کنی

کات خستیم اون انقدری ک من عاشقم دوسم نداره و ادم خوشگذرونی هستش نمیتومه دلئما با یک نفر باشه و اذیت میکنه متاسفانه 

هم عکس داریم هم چند تا فامیلای غیره شون خبر داشتن

پس بی خیال خواستگار شو یا اینکه بهش رک بگو از اونجایی که با دوسس کات هم نکردی ممکنه به غیرتش بخوره و بخاطر لج با فامیلشون نذاره بری کارت سخته با دوس پسرتم عروسی کنی هر جا خواستگار رو ببینی ناراحت می شی

نه بیخیال نشو لگد نزن به بختت..تو مجردی و گذشتت هیچ ربطی به یارو نداره همونطور ک گذشته ی اون هیچ ربط ...

بنظرت نمبذه راست و دروغ سرهم کنه بگه؟ چون هم ابروی من میره هم اون پسر بنده خدا

بنظرت نمبذه راست و دروغ سرهم کنه بگه؟ چون هم ابروی من میره هم اون پسر بنده خدا

اگه پسره عاقل باشه و واقعا بخوادت ب حرف بقیه اهمیت نمیده.و بنظرم یطوری اولش خودت بگو بهش ک دیگه مشکلی پیش نیاد

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!