الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سن لجبازیه.سن تربیت ۷ساله.حساس نشو.من دیگه این قدر ازروانشناس ومشاوره کمک گرفتم ک حدنداره الان که بزرگشده ماشاالله هم عاقل وهممتین شده.ین ۳تا۵سالگی لجبازیه
دلت نترکه.هروقت خوابید ۱دقیقه بشین بالاسرش فک کن که الان نبود دست به دامن خداو دکتر ودعانویس و....ک ...
یعنی الان کاری ب کارش نداشته باشیم فقط مدارا کنیم تا این سنش بگذره کلا ؟آخه اینقدر من و بالا پایین میکنه این چیز بیار اونو بده این و ببر بریز و بپاشش و جمع کن و....
نگران نباشین بچه ها توی این سن جز ویژگی های تکامیلشون هست که با شما لج میکنن چون میخوان که استقلال داشته باشن شما باهاش لج نکنین یعنی مثل خودش نباشین سعی کنین اگر میخواد با لج کردن چیزی رو به دست بیاره با محروم کردن مثلا از بازی مورد علاقه اش یا بازی با دوستش بهش یاد بدین لج کردن اشتباهه. یه راه حل دیگه هم اینکه بهش کمک کنین به استقلال برسه یعنی وقتی میخواین غذا درست کنین غذایی باشه که بچه انتخابش میکنه یا سعی کنین فعالت هایی که میتونه به تنهایی انجام بده و براش آسیبی نداره رو خودش انجام بده حتی اگر میدونیم که شکست میخوره