2777
2789
عنوان

بچه ۳ ساله لجوج +افسردگی

396 بازدید | 33 پست

سلام خانما خواهش میکنم کمکم کنید چیکارکنم با دخترم چندوقته خیلی زیااااااد لج میکنه هرچیزی خودش بگه هرکاری دلش خواست میخواد انجام بده خیلی گررررررررررررریه میکنه اگ مخالف نظرش باشیم دارم افسردگی‌میگیرم خیلی دارم خودمو کنترل میکنم ......گریه ام گرفته از بس ماشاءالله اذیتم‌میکنه حرفمو ب هیچ وجه گوش نمیده اصلا گاهی دیگ مجبورم دعواش کنم راهکار بهم بدین خواهش میکنم 

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم امروز تاپیک بزنم منم همینم

گفتم الان یه عده میان پز بچه های آرومشونو میدن

یا بچه هاشون آرومه مارو درک نمیکن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
میخواستم امروز تاپیک بزنم منم همینم گفتم الان یه عده میان پز بچه های آرومشونو میدن یا بچه هاشون آر ...

ن بابا باور‌کن دلم میخواد فقط نیم ساعت ایراد نگیره 

سن لجبازیه.سن تربیت ۷ساله.حساس نشو.من دیگه این قدر ازروانشناس ومشاوره کمک گرفتم ک حدنداره الان که بز ...

واااااای خدا ب دادم برسه تا ۵ سال دیونه میشم

سن لجبازیه.سن تربیت ۷ساله.حساس نشو.من دیگه این قدر ازروانشناس ومشاوره کمک گرفتم ک حدنداره الان که بز ...

راهکاری چیزی اگه امکانش هست بهم بده روح ام و جسمم خستست

نمیدونم بخدا دلم داره میترکه از بس خسته ام کرده 

دلت نترکه‌.هروقت خوابید ۱دقیقه بشین بالاسرش فک کن که الان نبود دست به دامن خداو دکتر ودعانویس و....کیاشده بودی.بچه ذاتش همینه.میدونم‌سخته.ولی میگذره.یادمه یه بارجلوتلوزیون رو زمین درازکشیده بودم خوابم برد دخترم کنترل وبرداشت چنان کوبیدروابروم که فک کردم کورشدم.نمیدونستم گریه کنم.فش بدم.به خدافک کردم کورشدما بدو رفتم جلوآینه تایه مدت همه ازم میپرسیدن چراکبوده چشت.ولی چاره چیه؟دکترمیگفت طبیعیه.فقط مدارا کن نه تربیت.سن تربیت ۷ساله

دلت نترکه‌.هروقت خوابید ۱دقیقه بشین بالاسرش فک کن که الان نبود دست به دامن خداو دکتر ودعانویس و....ک ...

یعنی الان کاری ب کارش نداشته باشیم فقط مدارا کنیم تا این سنش بگذره کلا ؟آخه اینقدر من و بالا پایین میکنه این چیز بیار اونو بده این و ببر بریز و بپاشش و جمع کن و....

نگران نباشین بچه ها توی این سن جز ویژگی های تکامیلشون هست که با شما لج میکنن چون میخوان که استقلال داشته باشن شما باهاش لج نکنین یعنی مثل خودش نباشین سعی کنین اگر میخواد با لج‌ کردن چیزی رو به دست بیاره با محروم کردن مثلا از بازی مورد علاقه اش یا بازی با دوستش بهش یاد بدین لج کردن اشتباهه. یه راه حل دیگه هم اینکه بهش کمک کنین به استقلال برسه یعنی وقتی میخواین غذا درست کنین غذایی باشه که بچه انتخابش میکنه یا سعی کنین فعالت هایی که میتونه به تنهایی انجام بده و براش آسیبی نداره رو خودش انجام بده حتی اگر میدونیم که شکست میخوره