2777
2789
عنوان

بچه ۳ ساله لجوج +افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست
دلت نترکه‌.هروقت خوابید ۱دقیقه بشین بالاسرش فک کن که الان نبود دست به دامن خداو دکتر ودعانویس و....ک ...

پسر من ماشین فلزی رو پرت کرد خورد پیشونیم خواب بود دیگه می خواستم بخوابم یه چشمم رو می بستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من از اینور اونور فحش یاد میگیره  بچه های دیگه فحش میدن اینم میگه  نمیدونی چیکار کنم ...

خب نزار جایی که ادمای بی ادب هستن ورعایت نمیکنن بره دوم اینکه بچهانمیدونن فش چیه تازمانی که واکنش نشون ندی؟تاگفت آشغال بگو بله آشغالارم بایدببریم جلودر.هرچی گفت یه چیزی شبیهشو پیداکن وبگو.اگه بفهمه که حرفش بده وتورو عصبانی میکنه هرموقع بخوادجلب توجه کنه شروع میکنه ب فش دادن.اصلا اصلا اصلا موقع فش دادن نگو واای نگو عیبه یا....یه جوری رفتارکن که انگارنمیدونی چی داره میگه واین کلمه رو اون اشتباه میگه بعدیه مدت فراموش میکنه

خب نزار جایی که ادمای بی ادب هستن ورعایت نمیکنن بره دوم اینکه بچهانمیدونن فش چیه تازمانی که واکنش نش ...

ممنون بابت راهکارت خوبه

ولی اینکه میگی نذار جایی بره خب ما ماهی دو بار یا کمتر یا بیشتر یه وعده شام ناهار چیزی خونه پدرمون جمع میشیم

نمیشه نرم خب بچه داداشمه

اگه دوست بود قطع رابطه میکردم

به نظرت همینطوری پیش برم حواسش پرت بشه بزرگتر بشه دیگه نمیگه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤