2777
2789
عنوان

بچه ۳ ساله لجوج +افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست

وای وای دقیقا دختر منم همینطور شده امروز از بس حرص خوردم از دستش سردرد شدم 

یک ثانیه ازش غافل شدم رفته قیچی ابرو تو کشو پیدا کرده موهاشو از ته کوتاه کرده فردا وقت آتلیه براش گرفته بودم فقط میخواستم یک دل سیر بزنمش آروم بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای دقیقا دختر منم همینطور شده امروز از بس حرص خوردم از دستش سردرد شدم  یک ثانیه ازش غافل ...

وااااااایی من قیجی رو بالا کنار پنجره گذاشتم

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
راهکاری چیزی اگه امکانش هست بهم بده روح ام و جسمم خستست

هیچی.گفت حساس نشو.دخترم لجبازی میکرد همش میخواست خونه مامانم بمونه مامانمم سنش بالاست حوصله بچه شلوغ منونداشت.همش لج میکردکه میمونم و....به دکترکه گفتم گفت فقط مدارا.همین.بزاربمونه بزرگ شه نمیمونه دیکه.گذشت الان ک دخترم بزرگ‌شده خواهش ازش میکنم‌که بمون مبخوام برم فلان جا نمیمونه.یعنی عاشق ادب وشخصیتش میشی هرجامیریم مهمونی میگن این همونه که فلان میکرد.توفامیلامون به شلوغ بودن معروف بود

منم پسرم همین جوره امروز دکتر به من گفت پیش فعاله

فاکتورهای بیش فعالی خیلی متفاوتن مامان عزیز ! نگران این موضوع نباشید برای بیش فعالی اولا بچتون تمرکز نداره دوما از دیوار راست بالا میره و سوما حالت تیک عصبی داره مهم ترینش همون فاکتور اول . بعد اینکه بیش فعالی زمینه ژنتیکی داره و میتونه ناشی از یه عفونت در دوره بارداری شما باشه که فکر نمیکنم برای شما این مورد وجود داشته باشه 

یعنی الان کاری ب کارش نداشته باشیم فقط مدارا کنیم تا این سنش بگذره کلا ؟آخه اینقدر من و بالا پایین م ...

من همین کاروکردم.کتک نزدم.داد نزدم.خود خوری کردم.گریه کردم ولی نزدمش الان که بزرگترشده نتیجه ی رفتارمو دارم میبینم وخیلی راضیم

دلت نترکه‌.هروقت خوابید ۱دقیقه بشین بالاسرش فک کن که الان نبود دست به دامن خداو دکتر ودعانویس و....ک ...

وای ی بارم دختر من شب خوابیده بودیم لیوان آب گذاشته بودم بالاسرش برداشت محکم زد تو چشم باباش یعنی خدا رحم کرد که چشمش آسیب ندید همسرم رو میدیدی فک میکردی یکی با مشت زده تو چشمش

هیچی.گفت حساس نشو.دخترم لجبازی میکرد همش میخواست خونه مامانم بمونه مامانمم سنش بالاست حوصله بچه شلوغ ...

بچه من از اینور اونور فحش یاد میگیره 

بچه های دیگه فحش میدن اینم میگه 

نمیدونی چیکار کنم؟

همه چیزی یاد میگیره فحشم یاد میگیره 

نمیدونه بده 

سه سالشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
وای ی بارم دختر من شب خوابیده بودیم لیوان آب گذاشته بودم بالاسرش برداشت محکم زد تو چشم باباش یعنی خد ...

وای باباش هیچی نگفت

شوهر من بود قشنگ از کوره در میرفت 

وااااااایی من قیجی رو بالا کنار پنجره گذاشتم

منم قیچی های بزرگ رو جمع کردم قیچی ابرو هم تو کشو میز آرایشم بوده قبلا قدش نمی‌رسید فک کنم یکم قد کشیده دستش رسیده برداشته

بچه من از اینور اونور فحش یاد میگیره  بچه های دیگه فحش میدن اینم میگه  نمیدونی چیکار کنم ...

وای اینو محلش نده ترک میکنه واکنش نشون نده اصلا

وای اینو محلش نده ترک میکنه واکنش نشون نده اصلا

از بچه های داداشم یاد میگیره 

هر چی میگم بهونه فایده نداره 

اینم که کلا ضبط میکنه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤