2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا شده ببینی روی پله ها یه گله ی گراز وحشی  راه بره و فکر کنی سقف خونه الان بیاد پایین؟؟ ...

من خودم تو آپارتمان ساکنم 

داشتم ایرادات توضیح کاربرو بهش میگفتم 

میگفت که مجتمع بهتر از آپارتمانه:///

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اتفاقا الان با بابام بحثش بود بابام یه واحد بزرگ اپارتمانی تو بالاشهر دارن همسایه ها هم خیر سرشون پولدار ولی خییییلی اذیت میکنن خیلی خیلی میگفتم کاش ویلایی گیرمون بیاد باهم باشیم اخه خونه من ویلاییه ولی قدیمیه اما واقعا ارامش دارم میخوام یه ویلایی نو بخرم اصلا اپارتمان دوست ندارم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

پشیمونم کردین

من خودم الان تو آپارتمانم. بچه ی کوچیک دارم سر و صدا میکنه همسایه ها اذیت میشن. مهمونی میدم بچه ها بدو بدو میکنن همسایه ها ناراحت میشن. بچه فرش کثیف میکنه یه فرش نمیتونم بشورم باید بدم قالی شویی. یه همسایمون مدام مهمونی‌میگیره شب مهمونا مست و پاتیل میرن. یه همسایه مدام خونه رو اجاره میده به کس و ناکس.

فکر‌نکن پایین شهرما. تو به قسمت سرمایه دار نشین شهرم. همسایه ها همه وکیل و پزشکن

تا حالا شده ببینی روی پله ها یه گله ی گراز وحشی  راه بره و فکر کنی سقف خونه الان بیاد پایین؟؟ ...

همسایه بابای من تا ساعت ۳ نصف شب پارتی دارن 

صاحب خونه ها اجاره میدن دائم به افراد مجرد و لات اینا هم نمیتونن کاری کنن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من ۶ساله توی این خونه ام.حتی در حد سلام هم با همسایه هام‌نیستم 

منم همینم ببین طبقه دو بگیر همکف نگیریا،امروز پستچی اومده بود من نبودم کار ضرور داشتم همسایه روبروی بیشعور نگرفته بود خیلی بدرد نخورن