2777
2789
مجتمع چجوریه فرقشون چیه

مجتمع از نظر وسعت بزرگگتراز اپارتمانه و تعدادواحد ها کمتر درنتیجه مشکلات کمتر..بعضی مجتمع ها حیاط هم دارند که با همسایه ها مشترکه.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا😐 دلم خونه نوساز تر تمیز میخاد

همونجایی که داریدو بده بازسازی کنن 

پیجای بازسازی منزلو تو اینستا فالو کن ببین از چه خونه هایی چیا درآوردن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خب طبیعتا خونه بزرگ ویلایی اگه بازسازی بشه خیلی بهتر از آپارتمان کوچیکه.  باز اگر تصمیمتون به خونه اپارتمانیه حتما بزرگ باشه، نورگیر، سرویس بهداشتی جدا از فضای پذیرایی باشه، آشپزخونه پر کابینت و کمد دیواری داشته باشه، تعداد واحدها بالا نباشه. بهترین طبقه ، طبقه دومه، حتما پارکینگ داشته باشه و نهایتا ۶ واحد باشه نه بیشتر.. کنتورها همه جدا باشه

اگه این موارد رعایت بشه توی انتخاب واحد آپارتمانی، قطعا معایب از بین میره.

ولی از همسایه هم باید شانس بیارید که فضول و بی فرهنگ نباشند،  راهروها رو کثیف نکنن، شلوغ کار نباشن ، زیاد سرو صدا هم نداشته باشن، وقت و بی وفت 

وای توروخدا اینکارو نکن. خونه ی خودتون رو بازسازی کنید. خونه ی ما آپارتمانی پنج واحدیه ۹۰ متر دوخواب ...

حیاطش به باغچه کوچیک داره آفتاب گیر نیست هیچی نتونستم توش بکارم.بازسازیش هزینه ش زیادمیشه زحمتشم زیاد

عزیزم من هم اپارتمان زندگی کردم هم ویلایی هم مجتمع.

یه کلام بگم حتی کهنه ساخت باشع هم ویلایی بهتره. اپارتمانی میگن امنیت داره من خنده ام میگیره. هر آپارتمان حداقل چهار پنج همسایه ان. یه دزد بیاد خونه ات نمیفهمی کی بوده. نمیفهمی اینایی که دارن میان تو ساختمون فامیل همسایه ان یا نه. این دردسر تو مجتمع خیلییی حاد تره.

یه بچه میخواد بدوئه همه ی همسایه ها عاصی میشن از صداش. یه همسایه دوست داره پارتی بگیره. یکی دوست داره وسط عصر موقع استراحت همه آهنگ باز کنه. یکی مستاجر مجرد میاره که با خودش دختر میاره.

ویلایی مال خودته. خودت مبدونی کی مهمونی بدی. کی اهنگ باز کنی. بچه ات بدوئه

اپارتمان تومنطقه خوبی بگیر

تعداد واحدا کم باشه،مدیرهم داشته باشه

وگرن اگ توبعصی مناطق بگیری ببخشیدا میبینی همسایت گاوه یکی کافیه واسه گندزدن ب ارامش کل بلوک

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
مجتمع از نظر وسعت بزرگگتراز اپارتمانه و تعدادواحد ها کمتر درنتیجه مشکلات کمتر..بعضی مجتمع ها حیاط هم ...

😐😂فک کنم اشتباه یادت دادن 

مجتمع واحداش و بلوکاش از آپارتمان بیشتره بخاطر همین بش میگن مجتمع 

کلا همشون حیاط دارن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مجتمع عالیه ؟؟😐😐😐 تاحالا بچه ها توی حیاط مجتمع بدو بدو و سروصدا کردن نذارن بخوابی  یا روزا ...

تا حالا شده ببینی روی پله ها یه گله ی گراز وحشی  راه بره و فکر کنی سقف خونه الان بیاد پایین؟؟

ما با همسایه هامون و بچه هاشون  این مشکلو داریم چون فرهنگ آپارتمان نشینی رو بلد نیستن😐

یا تا حالا شده ساعت پنج صبح صدای معاشقه ی تازه عروس و دوماد رو بشنوی😐؟؟

درضمن آپارتمانی بعد از ده سال کهنه ساخت محسوب میشه کم کم. بخوای بفروشی سخت قبولش میکنن. بیست سال بعد بخوای بکوبی بسازی هم هر ساختمون چندین همسایه ان. یکی میگه بکوبیم یکی میگه نکوبیم. خونه ویلایی مال خودته. باز الان یکم هزینه میکنی بازسازی میکنی ده سال بعد پول جمع کردی میکوبی چند طبقه میسازی