2777
2789
عنوان

قاتل من

182 بازدید | 5 پست

هوا سرد بود قطره های عرق از صورتم شر شر می‌چکید. دستمو کردم تو جیبم با خالی بودن جای گوشیم دلم هری پایین ریخت 

با احتیاط قدم برداشتم  باد لای  بوته ها می‌پیچید و با صدای برهم خوردن شاخه ها مور مورم میشد.

همه شجاعتمو جمع کردم و به مسیری که مطمئن نبودم به کجا ختم میشه ادامه دادم. 

خبری از بچه ها نبود .درست نیم ساعت قبل کنار هم پای آتیش نشسته بودیم ولی الان نمیدونم کجا باید دنبالشون بگردم.

سرم رو بالا بردم درخت ها بلندتر از اونی بودن که بتونم آسمون رو درست ببینم  ناگهان گرمی نفس های کسی پشت گردنم رو قلقلک داد مثل فشنگ برگشتم جای خودم میخکوب شدم..

ممنون که اومدی پیشمون.  

سامان با چشمهای به خون نشسته به من زول زده بود ..به تته پته افتادم ناگهان با صدای بدی سرم فریاد کشید(فک نمیکردم انقدر بچه باشی که به خاطر چیزای مسخره قهر کنی بعد هم گم بشیو همه رو عذاب بدی )بغض گلومو فشار داد آروم زمزمه کردم (چیزای الکی؟تحقیر من توی جمع انقدر الکیه؟)

دستمو میون دستهای بزرگش گرفت و مثل یک چمدون به دنبال خودش برد .ده دقیقه بعد توی کلبه بودیم سارا و حسام نشسته بودن و با دیدن من نفس راحتی کشیدن و همون لحظه ستاره و علی از راه رسیدن و جویای حالم شدن ..بی رمق تشکری کردم و رفتم کنار شومینه

ممنون که اومدی پیشمون.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چجوری خوابم برد و نفهمیدم چطور صبح روی تشک یک نفره ی کوچیکم بیدار شدم ..بساط ناهار آماده بود سارا و ستاره مایع کباب رو ورز میدادن و مردها با شعله تک نفره ی قدیمی سرو کله میزدن  تا درستش کنن

ممنون که اومدی پیشمون.  

ناگهان حسام دستی به پیشونیش گرفت و گفت فایده نداره بلند شین برین هیزم بیارید و بعد به صورت زرد من نگاه کردو گفت گلاره کار خودته از دیشب یه بند خوابی بلندشو که چاره ای نداری..

سرم رو برگردوندم و دوباره زیر پتو خزیدم..

ممنون که اومدی پیشمون.