2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با بچه سختی کشیدن نوه مغز بادامه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

منم و فکر می کنم مامان بزرگ و بابابزرگمم باید مامان بابام رو بیشتر دوست داشته باشن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نه عزیزم بچه رو بیشتر دوست دارن ولی چون نوه کوچک دوستش دارن طرف داری میکنن

کافیه با همسرت دعوا کنی میگن بچه اش یعنی نوه رو بنداز جلو پدرش خودت بیا طلاق بگیر و ....

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

اتفاقا دیروز بابام گفت بچتو بیشتر از خودت دوست دارم مغز بادومه و.... 

من فک میکنم چون دردسراش مال اونا نیست بچرو تمیز و حموم کرده ترگل ورگل میبری اونجا چن تا بوسش میکنن کیف میکنن دیگه شب بیداری و مریضی و مسیولیتاش ب عهده اونا نیست

داشتم اینبار ب مامانم میگفتم ،گفتم الان میفهمم چرا میگن نوه مغز بادومه،چون الان داره یه بچه به این دنیا میاد ک تو مثل بچه خودت دوستش داری ،ولی واسش سختی بارداری و زایمان هم نکشیدی ،خب شیرین تره دیگه بی دردسر😅

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

چون آدم بچه شو دوست داره بچه بچه شو خیلی دوست داره .آدم برای هر کار بچه اش ذوق داره دیگه ،برای پیشرفتش برای قبولی تو کنکور برای موفقیتهاش برای ازدواجش همین طور برای بچه اش 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن