2777
2789
عنوان

طلاق

551 بازدید | 44 پست

شوهرم کتکم زد و چند روزی رفتم خونه مادرم،امروز تو کلانتری ازش تعهد گرفته شد که دیکه تکرار نکنه،دوستانی که تجربه دارید و یا اطلاع دارید اگر تکرار کنه و من برم برا طلاق این تعهد تاثیری تو روند پرونده به نفع من داره؟

بله خیلی هم تاثیر داره

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعهد به درد نمیخوره یه سکه ازش میگرفتی یا یه خونه بنامت میکرد راحت بودی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ببخشید چه تاثیری؟

اگه بری دادگاه اولا حکم طلاق زودتر صادر میشه، دوما خیلی راحتتر برای نفقه و مهریه میتونی اقدام کنی و بهت تعلق بگیره

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
چه تاثیری تو روند طلاق داره

تاثیر که بدبخت بیچاره میشه دیگه...طلاق که بگیری راحت...خونه بالا سر داری یا یه پولی تو دست و بالت چون طلاقم پول میخواد دختر...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اگه بری دادگاه اولا حکم طلاق زودتر صادر میشه، دوما خیلی راحتتر برای نفقه و مهریه میتونی اقدام کنی و ...

یعنی میتونه دلیل بر عسر و حرج باشه و دادگاه نیازی به رضایت مرد برا طلاق نداشته باشه؟

چون شوهرم به طلاق راضی نیست

قطعا بی تاثیر نیست اگر بتونی یه معاینه پزشکی قانونی هم بگیری که خیلی کمکت میکنه

اگه پزشگی قانونی رفته بودم تا حالا کلی مدرک میتونستم داشته باشه،ولی هیچوقت نرفتم متاسفانه