2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 44 پست
نه این بار جاش نمونده، خودش تو کلانتری اعتراف کرد که همیشه کتک میزنه 

چجوری و از کجا شروع کردی؟ مشکل منم هست برا همین میپرسم. بشکنه ایشالله دست هر مردی که رو زنش بلند میشه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
فقط به همین تعهد دادن راضی شد،بقیه موارد رو قبول نکرد حق طلاق و...

خب بگو برنمیگردم باید خیالم راحت بشه کارت رو تکرار نمیکنی ببین باید حتما مرد یه ترسی پشت سرش باشه و گرنه بازم میزننت.چی شد که زدت>؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میتونه دلیل بر عسر و حرج باشه و دادگاه نیازی به رضایت مرد برا طلاق نداشته باشه؟ چون شوهرم به ط ...

اره اگه قاضی ببینه اسیب جدی هست و امنیت جانی نداری حتما

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
بازم با وکیل صحبت کن و مشاوره بگیر

با یه وکیل قبل از اینکه برم کلانتری تماس گرفتم که راهنمایی کنه کجا برم وایساد نصیحت کردن که دادگاه نرو و زدن که مشکل بزرگی نیست فساد اخلاقی که نداره معتاد که نیست مشکل مالی هم که ندارید..

چجوری و از کجا شروع کردی؟ مشکل منم هست برا همین میپرسم. بشکنه ایشالله دست هر مردی که رو زنش بلند میش ...

من فقط کلانتری رفتم و گفتم شوهرم کتک زده فرستادن مشاوره کلانتری شوهرم هم اومد مشاوره و تعهد ازش گرفتن

خب بگو برنمیگردم باید خیالم راحت بشه کارت رو تکرار نمیکنی ببین باید حتما مرد یه ترسی پشت سرش باشه و ...

عصبی هس،سر هر چی دعوای کوچیکی هم بشه به کتک کشیده میشه،

من خونه و مال و اموال نمیخوام فقط میخوام اگه تکرار کرد جدا بشم که فکر کنم همون تعهدی که ازش گرفته شد کافیه

عصبی هس،سر هر چی دعوای کوچیکی هم بشه به کتک کشیده میشه، من خونه و مال و اموال نمیخوام فقط میخوام اگ ...

برای چی اموال نمیخوای؟؟فکر بعد جدایی باش پس انداز میخوای خرج زندگی میخوای مشکلات طلاق خیلی خیلی زیاده با مشاور صحبت کن فوری میدون خالی نکن ولی حداقل بدون منفعت برنگرد

برای چی اموال نمیخوای؟؟فکر بعد جدایی باش پس انداز میخوای خرج زندگی میخوای مشکلات طلاق خیلی خیلی زیاد ...

کاملا درست میگید ولی همینجوری هم شوهرم راضی به طلاق نیست اگه خونه ای چیزی بخوام به اسمم بزنه که دیگه اصلا و ابدا طلاق نمیده

من فقط کلانتری رفتم و گفتم شوهرم کتک زده فرستادن مشاوره کلانتری شوهرم هم اومد مشاوره و تعهد ازش گرفت ...

شوهر من عمرا اگه بیاد. نه کلانتری نه مشاوره نه دفتر هیچجا. میگه خودت برو. اگه نیاد چیکار میکنن؟

شوهر من عمرا اگه بیاد. نه کلانتری نه مشاوره نه دفتر هیچجا. میگه خودت برو. اگه نیاد چیکار میکنن؟

نمیدونم،شوهرتون موافق طلاق نیس؟

شوهر منم میگفت نمیام خودت برو،ولی وقتی چند روز رفتم خونه مادرم برا اینکه برگردم خونه تعهد داد

نمیدونم،شوهرتون موافق طلاق نیس؟ شوهر منم میگفت نمیام خودت برو،ولی وقتی چند روز رفتم خونه مادرم برا ...

نه موافق طلاق هست. نه جایی میاد. نه دنبالم میاد. برمم خونه مامانم بدتر میشه. به قول خودش عوضیه.

نه موافق طلاق هست. نه جایی میاد. نه دنبالم میاد. برمم خونه مامانم بدتر میشه. به قول خودش عوضیه.

با یه وکیل مشورت کنید،شاید اگه مدرک داشته باشید بشه غیابی هم طلاق گرفت