شوهرم کتکم زد و چند روزی رفتم خونه مادرم،امروز تو کلانتری ازش تعهد گرفته شد که دیکه تکرار نکنه،دوستانی که تجربه دارید و یا اطلاع دارید اگر تکرار کنه و من برم برا طلاق این تعهد تاثیری تو روند پرونده به نفع من داره؟
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفسهاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
با یه وکیل قبل از اینکه برم کلانتری تماس گرفتم که راهنمایی کنه کجا برم وایساد نصیحت کردن که دادگاه نرو و زدن که مشکل بزرگی نیست فساد اخلاقی که نداره معتاد که نیست مشکل مالی هم که ندارید..
عصبی هس،سر هر چی دعوای کوچیکی هم بشه به کتک کشیده میشه، من خونه و مال و اموال نمیخوام فقط میخوام اگ ...
برای چی اموال نمیخوای؟؟فکر بعد جدایی باش پس انداز میخوای خرج زندگی میخوای مشکلات طلاق خیلی خیلی زیاده با مشاور صحبت کن فوری میدون خالی نکن ولی حداقل بدون منفعت برنگرد