2777
2789
عنوان

فقط خانما میشه لطفااااا بیان

81 بازدید | 13 پست

میدونم چندشه و اینا

ولی واقعا برام سوال و دردسر شده

موقع پری لباس زیر رو عوض میکنین یا یه هفته همون رو میپوشین ؟ 

من یه قسمت های کوچیک اش خونی میشه با اینکه پد بزرگ میزارم یا باله دار  بعد یه هفته مجبور میشم لباس زیر رو دور بندازم چون خونه کهنه شده و نمیره

شما چیکار میکنین که خونی نمیشه یا با چی میشورین تا خون کهنه بره 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

یک هفته شرتو عوض نمیکنی؟؟؟؟ ببخشیدا حالم بهم خورد

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌وقتی خون ریزیم زیاده ک شورتمم خونی میشه همون موقع عوض میکنم با اب سرد میشورم  و یه‌ شور.    تدیگ میپوشم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ببین من شرتکس میگیرم خب برو لباس زیر فروشیا بگو شرتکس بهت میدنش خب من چهار پنج تا دارم تو سه تام بخری حله همون سه روز اول هر روز عوض کن بابا عفونت میگیری بو میگیری خودت چطو بدت نمیاد؟  بعد اون دوتا بشور یدونه پاته دیگه باز عوض کن تند تند به خودت رحم کن! 

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 

خوب اگر لباس زیر خونی بشه نجس هست ،چطور با لباس نجس تو خونه می چرخی ؟؟؟من که روزانه لباس رو هم عوض می کنم چه برسه به لباس زیر

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
ببین من شرتکس میگیرم خب برو لباس زیر فروشیا بگو شرتکس بهت میدنش خب من چهار پنج تا دارم تو سه تام بخر ...

فرقش با لباس زیر معمولی  چیه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
فرقش با لباس زیر معمولی  چیه

اول اینکه شرت پریودیت جدا میشه کلن وهمه شرتات لکه دار نمیشن دوم اینکه کفش پلاستیک داره سومن اینکه نم نمیزنی دیگه

اول اینکه شرت پریودیت جدا میشه کلن وهمه شرتات لکه دار نمیشن دوم اینکه کفش پلاستیک داره سومن اینکه نم ...

چه خوب 

بعد ببخشید اینکه داخلش پلاستیک داره باعث نمیشه ادم عرق کنه 😬😅

چه خوب  بعد ببخشید اینکه داخلش پلاستیک داره باعث نمیشه ادم عرق کنه 😬😅

همه جاش که نداره فقط همون قسمتا که نیازه پلاستیک داره خارجیش بهتره ایرانیش بدرد نمیخوره