من باردارم البته هنوز سه ماهه اولم اما از چند روز بعد از مثبت شدن آزمایشم به لکه بینی افتادم که با استراحت خوب میشدم اما اون اوایل حتی وقتی دو قدم راه میرفتم یا در حد دقیقه سرپا می ایستادم لکه بینیم شروع میشد بعد از چند هفته و استفاده از شیاف چند وقتی بود خوب شده بود که من دیگه به هوای اینکه لکه بینی ندارم مراعات نکردم دوباره کلی راه رفتم و خیلی فعالیت کردم که دوباره شروع شد بعد پریشب خونه پدرشوهرم همه خواهر و برادرا قرار گذاشتن و برای شام رفتیم بعد من برای سفره انداختن کمک کردم و برای جمع کردن سفره هم میخواستم کمک کنم که کمر درد و دل درد مثل پریود اما با شدت کم شروع شد که سرپا که بودم بدتر میشد و واسه همینم در حد دو تا ظرف جا به جا کردن کمک کردم و بدون اینکه چیزی بگم که شرایطم اینه نشستم بعد مادرشوهرم برام رفته بود تو قیافه الان عذاب وجدان گرفتم دو روزه از ذهنم نمیره بیرون میگم به جهنم کاش کمک کرده بودم یا شرایطمو توضیح داده بود حداقل. دیگه بعد دو روز هم چیو بگم حالا فکر می کنن خودمو لوس می کنم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا کار کنی مدال میدن بهت، اگر خدای نکرده اتفاقی برا خودت و بچه بیفته،همین مادرشوهر سرکوفت میزنه که وای چرا مراعات نکرد،مگه ما گفتیم کار کنه،مگه ما زورش کردیم،طلبکار هم میشن
چرا میدونن. مادرشوهرم از لکه بینی منم خبر داشت نمی دونم الان فکر می کنه خوب شدم یا ن اما خب راستش من فکر میکردم اونا مثل خانواده ام شرایطو درک می کنن خونه پدر و مادرم ،مادر و خواهرم و حتی زن برادرام که شرایطمو میدونن نمیزارن من دست به سیاه و سفید بزنم ولی خب من معذب میشم در حد همون سفره انداختن یا جمع کردن چندتا ظرف کمک می کنم همونجوری که خونه مادرشوهرم کمک کردم
نمی دونم استرس سلامتی بچمو دارم از یه طرفم میترسم که اونا چه فکری می کنن در موردم ☹️
چون تجربه دارم بهت میگم لکه بینی فقط باید استراحت داشته باشی اگر رعایت نکنی بچه از دستت میره.من عین خودت بودم باورت میشه فقط یه فیلم کمدی نگاه کردم خندیدم اینقدر حالم بد شد دل درد کمردرد شدید لکه های بزرگ ازم میومد دیگه گفتم بچه نمیمونه ولی خداروشکر موند الان دوسالشه
نمی دونم استرس سلامتی بچمو دارم از یه طرفم میترسم که اونا چه فکری می کنن در موردم ☹️
کاری نداره یک بار که تلفنی حرف زدید اگر گفت حالت خوبه ؟ بگو شکر خدا ولی خیلی خوب نیستم . میگه چرا ؟ بگویم از از یک روز موتده به روز پدر دوباره لکه بینی شدم و دل و کمرم درد میاد ، سعی کردم بیشتر استراحت کنم خیلی خم و راست نشم .