2777
2789
عنوان

بی بی چک چهار روز مونده به موعد

3069 بازدید | 26 پست

سلام دوستان، شما چطور طاقت میارید دو هفته بعد از تاخیر بی بی چک میزنید؟ من نمیتونم

اقدامم بعد از دو بار سقط. 

دیروز روز 24 سیکلم بود، 28 روزم، دل دردهای عین پریود داشتم، ده بار رفتم چک کردم ببینم شدم یا نه، ولی فقط ترشح بیرنگ و سفید بود، 

کلی امیدوار شدم که حتما این ماه باردارم و امروز بی بی چک زدم، منفی شد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز زوده برا بی بی چک.بذار لاثل یه روز از موعدت بگذره بزن.برا منم دعاکن از چشم انتظاری درآم

عزیزم منم یه کم کمر درد دارد یه روزم از موعدم گذشته البته برای من عادیه 🥲

به نظرت کی بی بی بزارم 

از بی بی چک منفی بدم میاد 

دلم نمیخواد الکی امید به خودم بدم 🥺😢

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
هنوز زوده برا بی بی چک.بذار لاثل یه روز از موعدت بگذره بزن.برا منم دعاکن از چشم انتظاری درآم

انشاالله شما همین ماه بارداری باشی عزیزم، آخه دلم طاقت نمیاره، فردا و پس فردا ماموریت کاری دارم میخواستم ببینم اگر امیدی به مثبت بودن هست نرم

عزیزم منم یه کم کمر درد دارد یه روزم از موعدم گذشته البته برای من عادیه 🥲 به نظرت کی بی بی بزارم&n ...

پس بذار یکی دو روز بگذره اگه عقب افتاد بزن خودمم دیگه از بی بی چک زدن خستم و به قوب تو میترسم از منفی

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
انشاالله شما همین ماه بارداری باشی عزیزم، آخه دلم طاقت نمیاره، فردا و پس فردا ماموریت کاری دارم میخو ...

پس برو تیتر بتا ازمایش بدع ک دقیق مشخص کنه.

هرچند الان اونم پایینع و ممکنه کم نشون بده

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
پس بذار یکی دو روز بگذره اگه عقب افتاد بزن خودمم دیگه از بی بی چک زدن خستم و به قوب تو میترسم از منف ...

🙏🙏🥺🥺 ان شاالله هرچی خیره 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزم منم یه کم کمر درد دارد یه روزم از موعدم گذشته البته برای من عادیه 🥲 به نظرت کی بی بی بزارم&n ...

اگر پریودهات منظم نیست، ی دو روز صبر کن بعد بزن،

ولی اگر منظم هست بزن خدا بزرگه،

منم توی چند ماه اخیر کلی بی بی چک منفی دیدم، البته که من از قبل موعد شروع میکنم ب تست زدن

ای خدا خوش به سعادتت انشاالله سالم بغلش کنی

ممنون عزیزم 

انقدر بی بی چک منفی دیدم هنوز باورم نمیشه 

یه حس خنثی دارم انگار 

نه خوشحالم نه ناراحت 

به حق فاطمه ی زهرا شمام این ماه خبر خوش به شوهرت بدی 🙏

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌