2777
2789
عنوان

بی بی چک چهار روز مونده به موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 26 پست
خیلی زوده صبر کن تا روز موعدت ...من حتی پسرم روز موعدمم فک کردم هاله افتاده ولی بعدش نبود دو روز بعد ...

آره منم اون دو مرتبه ک باردار شدم و سقط شدن 3 و 4 روز بعد از موعد بی بی چک مثبت شد ولی حالا انگار خیلی عجله دارم، ماه قبلم به متخصص گفتم عجله دارم و از لحاظ روحی میخوام حتما زود باردار شم، گفت قرص لتروزول و آمپول آزاد سازی بزنی حتما همین ماه میشی چون تو تنبلی تخمدان نداری،

هر دارویی داد خوردم ولی نشد، و این ماه فقط لتروزول خوردم و همش استرس دارم عید بیاد و بریم پیش فامیل و من باردار نباشم

منم امروز چهار روز مونده به موعدم  صبح تست زدم و مثبت شد  از ته دلم آرزو کردم که شما هم ...

مبارکه عزیزممم برای ماهم دعا کن این حس خوب تجربه کنیم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزممم برای ماهم دعا کن این حس خوب تجربه کنیم 

ممنون مهربون . اگر لایق باشم حتما دعاتون میکنم 

امیدوارم به زودیه زود قسمت شمام بشه . براتون صلوات نذر حضرت علی اصغر میکنم که به خواسته ی دلتون برسید . انتظار خیلی سخته❤️🙏

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ممنون مهربون . اگر لایق باشم حتما دعاتون میکنم  امیدوارم به زودیه زود قسمت شمام بشه . براتون ص ...

ممنون عزیزم 🥲🥲🙏🙏🙏🥺🥺🥺

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
ممنون مهربون . اگر لایق باشم حتما دعاتون میکنم  امیدوارم به زودیه زود قسمت شمام بشه . براتون ص ...

عزیزم تازه مامان شدی و دلت پاکه دعا کن که باردار بشیم و بچه برامون بمونه، چون خوشحالی بی بی چک مثبت چند روز هست ولی غم سقط ی عمر با آدم میمونه

آره منم اون دو مرتبه ک باردار شدم و سقط شدن 3 و 4 روز بعد از موعد بی بی چک مثبت شد ولی حالا انگار خی ...

عزیزم من به عنوان کسی که ناباروری داشتم بهت میگم استرس تنها  عامل ناباروریه من تو هر دو تا حاملگیم وقتی بی خیال شدم باردار شدم رها کن رها کن رها کن سرت رو با هزار تا کار فکری گرم کن که ذهنت نکشه به بچه و و قتی سر میزاری رو بالش خواب بری اگر این ماه نبودی باردار این کارو بکن قول میدم بهت باردار میشی

دردم از یارست و درمان نیز هم
عزیزم من به عنوان کسی که ناباروری داشتم بهت میگم استرس تنها  عامل ناباروریه من تو هر دو تا حامل ...

ممنون از راهنماییت عزیز، سرگرم که خیلی هستم، من شاغلم و از صبح تا عصر درگیر کارم ولی به محض اینکه دلم تیر میکشه یا ساعت قرص آهن و ویتامینم هست یا ی بچه کوچیک میبینم ذهنم میره سمت بارداری و فکر و خیال، بنظرم تنها وقتهایی ک مسافرتم استرسم کمتره ک اونم نمیشه هر ماه دو هفته رفت مسافرت

ممنون از راهنماییت عزیز، سرگرم که خیلی هستم، من شاغلم و از صبح تا عصر درگیر کارم ولی به محض اینکه دل ...

سعی کن ذهنت رو منحرف کنی منم شاغل بودم و دقیقا همین حس هاییکه داشتی رو داشتم قشنگ درکت می کنم ... ان شالله که دل خوش میشی

دردم از یارست و درمان نیز هم