2777
2789

سلام بچه ها اول بگم که اصلا دل خوشی از  مامان وبابام از بچگیم ندارم همیشه تا بوده اذیت و ناراحت کردن من کارشون بوده و تبعیض بین من و برادرم و همیشه دلم چرکین بودم از این تبعیض و بداخلاقیا و بخصوص کتکای پدرمادرم 🥲

الان که پخته تر شدم متوجه مشکلات روحی مادرم شدم و حتی همین الانم با حرفاش و بعضی رفتاراش زندگیم رو تحت الشعاع قرار میده

با همسرم کنتاک شدن بازم سر بی اخلاقیای مامانم و همسرمم دوری میکنه دیگه دوسشون نداره

خلاصه بگم از خانوادم خیری هم بهم نمیرسه اگه شر نرسه و ازونجایی که خاطرات خوبی ندارم زیادم دوسشون ندارم 

فاصله شهرشونم خیلی زیاده از ما یه روز راهه مامانم میاد سرمیزنه و منم چندروز آف باشم میرم

چیکار کنم مامانم زیاد نیاد و منم کم برم اصلا درست هست تصمیمم

اشتباه نیس تصمیم درستی هست وقتی قلبا دلت نمیخواد بری ارتباط رو تا جایی ک میتونی کم کن تا جایی ک راضی میشی

منم خیلی دوس ندارم برم خونه پدری اما بخاطر پسر کوچیکم ک وقتی سر کار میرم مامانم نگه میداره مجبورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سالی یکبار اونم به اجبار ورودروایسی میرم .البته چون شاغلم راهمون دوره ازهم ومادر وپددم پیر و بدمه ...

مامانت نمیاد بمونه من شوهرم انقدر کلافه میشه میگه بذار مامانت ک اومد من برم خونه مامانم بمونم 

من نمیتونم به مامانم بگم نیا

مامانت هر چند وقت یکبار میاد؟ چند روز میمونه؟ نمیشه الکی بگی نیستیم رفتیم سفر؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
وا دیگه خدایی شوهرت خییلی روداره. عجبا

ببین منم همین فکرو میکردم چندبار مامانم جلوی جمع تحقیرش کرده رفتار زننده ای داشته من دعوای فجیعی سر مامانم با شوهرم کردم ولی تهش دیدم حق با شوهرمه