2777
2789

من حدود ۳ ماهو نیمه نامزد کردم .ازدواجمون سنتی بود هیچ آشنایی قبلی نداشتیم فقط اینکه ۳ هفته قبل عقد حرفامونو زده بودیم به تفاهم رسیدیم من شهرستانم ۲ ساعت فاصله داره احساس میکنم وقتی دوریم خیلی جروبحثمون میشه ولی وقتی باهمیم همه چی اوکیه و هیچ مشکلی نداریم همدیگرم خیلی دوست داریم

به نظرتون این دوریه باعثشه انقد بحثمون میشه؟

اصلا حوصله چت و تلفنی حرف زدن نداریم حرفمون نمیاد ولی وقتی پیش همیم خیلی خوبه بهم محبت میکنه و درکل خیلی باهام مهربونه

ولی تو چت و تلفنی گاه و بیگاه بحثای کوچیکو مضخرفی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طبیعیه ولی سعی کن زیاد کش ندی موضوعی رو ،منکه شوهرم بینهایت عوضی بود همش قهرای طولانی میکرد بلاکم میکرد جوابمو نمی‌داد 

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘

بنظرم خوب نیست هنوز خیلی زوده

منو شوهرم دائما درحال بحثی آخرشم با دعوا و

تموم میشه واقعا دارم پیر میشم تو این زندگی اعصاب نمونده برام

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه جمله طلایی و سرنوشت ساز بهت میگم..

قبل از عروسی حداقل ۱بار هم که شده  تست ازدواج بده حتما،حتما،حتما.

این تست تاحد زیادی بت میگه باش خوشبخت میشی یا بدبخت...

مطالعه،اندیشیدن با ذهن دیگریست..(توهمانی که به آن می اندیشی)(کاربرقدیمی)

اره علتش دوری هست منم نامزدم ازم دوره وقتی پیشمه خیلی همه چی عالیه ولی پشت تلفن همش بحث ال‌کی...

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️

اره عادیه ک مسیرتون طولانیه بیشتر دعواتون میشه 

زودتر برین خونه خودتون‌همه‌چی رو غلتک میفته 

بعدم کلا تو‌عقد‌ادم بیشتر دعپاش میشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
یه جمله طلایی و سرنوشت ساز بهت میگم.. قبل از عروسی حداقل ۱بار هم که شده  تست ازدواج بده حتما،ح ...

چجوریع

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️