2777
2789
عنوان

حذف تاپیک📝

95 بازدید | 12 پست

سلام من رو بعد از چند سال غیرفعال بودن پذیرا باشید❤

دوستان عزیزم تورو خدا راهنمایی کنید چطور تاپیک حذف کنم ی تاپیک دارم ک ب شدت لازمه حذفش کنم ولی نمیشه😑😑

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

به تاپیکشون برو و شرایط حذف رو تو پست اولشون بخون

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     به تاپیکشون برو و شرایط حذف رو تو پست اولشون بخون

ممنونن از محبتتون لینک تاپیکم رو کپی کنم و بفرستم براشون؟ 

ببخشید یک سوال دیگه ازتون بپرسم... توی نی نی سایت امکان قفل کردن صفحه به طوری که کسی نتونه تاپیک هامون رو بخونه وجود داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     به تاپیکشون برو و شرایط حذف رو تو پست اولشون بخون

ببخشید ی سوال دیگه

چرا نمیشه توی نی نی سایت اسم رو تغییر داد....

من هرواری میکنم فاطمه۸۰ رو نمیتونم عوض کنم😔

برای حذف تاپیک به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید            https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ببخشید ی سوال دیگه چرا نمیشه توی نی نی سایت اسم رو تغییر داد.... من هرواری میکنم فاطمه۸۰ رو نمیتون ...

فقط از لحظه عضویت تا 24 ساعت بعد  اسم کاربریو   میشه تغییر داد فکر کنم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ممنونن از محبتتون لینک تاپیکم رو کپی کنم و بفرستم براشون؟  ببخشید یک سوال دیگه ازتون بپرسم... ...

خواهش

نه. قفل کردن فقط برای اینه که کسی کامنت نذاره

ممنونن از محبتتون لینک تاپیکم رو کپی کنم و بفرستم براشون؟  ببخشید یک سوال دیگه ازتون بپرسم... ...

آره لینک تاپیک بفرست براشون