2777
2789
عنوان

خواستگاری در اینستاگرام

144 بازدید | 6 پست

برای یکی از دوستانم مدتی یک خواستگار غریبه و همشهریش در اینستاگرام پیدا شده که مهندس یک مرکز صنعتی بزرگ هست و چند عکس هم داره از اونجا و قد قیافش هم خوبه و هی بهش میگه به خانوادت بگو هماهنگ کنیم برای اشنایی و خواستگاری به نظرتون به پدر مادرش بگه؟

منم تقریبا همینجوری با شوهرم آشنا شدم😅

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد ادرس خونشم یاد بگیره بعد تهدیدش کنه به رابطه 🤣🤣🤣بنطرت یه مهندس با شزایطی که گفتی چرا باید خل باشه اینجوری با یه اکانت اینستا خاستگاری کنه مگر اینکه ریگی تو کفشش باشه باید چند بار خودت دختره طرف ببینه تو جای عمومی بعد مطمین شده ادرس و شماره خانوادش بده

صد درصد ادرس خونشم یاد بگیره بعد تهدیدش کنه به رابطه 🤣🤣🤣بنطرت یه مهندس با شزایطی که گفتی چرا باید ...

میگه خانواده هامون هماهنگ کنند برای اشنایی اولیه

میگه خانواده هامون هماهنگ کنند برای اشنایی اولیه

من نمتونم اینجوری ترجیح میدم چند بار خودم ببینم مطیمن بشم.ادم درد سر ساز زیاده حالا اونوقت خودت تنهایی اینجوری خانواده هم درگیر میشن.حداقل یه بار برو ببینش ...جلو خاتوادت الکی صایع نشی