2777
2789

چیکار کنم به نظرتون ؟ برم دکتر ؟ برم آزمایش ؟ چرا این ماه اینطوری شده آخه ؟ دیروز بی بی چک گذاشتم منفی شد خسته شدم کاش پریودی بیاد اگه باردار نیستم ، هستم ؟ یا نیستم ؟ نظر شما چیه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ندارم همه چی خوبه و یکساله اقدامم تقریبا ولی آزمایش دادم و دکتر رفتم مشکلی نداریم 

اهااخه من دارم 

فک میکردم خوب شدم 

چند ماهی قرص جلوگیری خوردم بعد قطع کروم بغد نه روز تخیر پریود شدم لکه قهوه‌ای الان ۱۴روزهنوز میاد 

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
سلام امروز لک‌قهوه ای دیدی؟بی بی چک‌نود درصد درست نشون میده.

بله خیلی کمه یعنی تا حالا اینطوری ندیدم یه سری قطره ی ریز ریز قهوه ای صبح دیدم باز نوار عوض کردم حالا دیدم باز خیلی ریز یعنی باید با دقت نگاه کرد تا متوجهشون شد 

سلام امروز لک‌قهوه ای دیدی؟بی بی چک‌نود درصد درست نشون میده.

والا نمی دونم یکی میگه بی بی چک زود نشون میده یکی میگه حتما باید یک هفته بگذه و بعد نشون میده هر کسی یه چیزی میگه دیگه نمی دونم 

والا نمی دونم یکی میگه بی بی چک زود نشون میده یکی میگه حتما باید یک هفته بگذه و بعد نشون میده هر کسی ...

چرا دیگه بعد پنج روز اگه پریودیات منظمه نشون میده منتهاش ممکنه هاله بندازه.و پر رنگ نباشه.احتمالا همون خون پری چون مونده این شکلی شده صبرکنید اگه دیگه نیومد باز دو روز دیگه بی بی بزنید.حالا یه چیزی برات تعریف کنم من برای بارداری اولم دوماه اقدام کردم ماه اول عین شما خون قهوه ای دیدم پریودیم اینجوری بود .ماه دوم باردارشدم.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
والا نمی دونم یکی میگه بی بی چک زود نشون میده یکی میگه حتما باید یک هفته بگذه و بعد نشون میده هر کسی ...

عزیزم  هر چقدر تعداد روز بیش تری از رابطه ی موفق برای بارداری بگذره، سطح هورمون خون بالاتر می ره و وقتی سطح هورمون خون بالا رفت، بی بی چک مثبت نشون می ده؛ پس یکی که رابطه ش مال مثلاً روز ۱۰ سیکل ماهانه س قطعاً زودتر بی بی چکش مثبت میشه نسبت به اونی که روز ۱۵ سیکل، رابطه داشته. به خاطر همینه که یکی روز اول تأخیر پریود، بی بی چکش مثبت میشه و یکی روز هفتم. نمیشه گفت چرا هر کی یه چیزی میگه. ولی قاعده ی کلی اینه که تقریباً برای همه و هر زمان که رابطه داشته باشن، دیگه  اگه کسی باردار باشه روز هفتم تأخیر پریودی، بی بی چکش مثبت میشه. و اگه روز هفتم بی بی چک منفی شد، تقریباً بعیده باردار باشه. اما تا روز هفتم تأخیر، جاداره که جواب منفی، مثبت بشه. 

حالا لکه بینی هم می تونه علائم نزدیکی پریودی و تخمک گذاری باشه، می تونه علامت به هم ریختن هورمون ها باشه و می تونه نشونه ی اولیه ی بارداری و لانه گزینی باشه.

من اگه جای شما باشم، دو روز دیگه صبر می کنم و بی بی چک می زنم، اگه منفی بود و لکه بینی و تأخیر پریود ادامه داشت، اون موقع می رم دکتر

بله خیلی کمه یعنی تا حالا اینطوری ندیدم یه سری قطره ی ریز ریز قهوه ای صبح دیدم باز نوار عوض کردم حال ...

سلام خانمی چیکار کردید باردار بودید اون‌ماه؟ منم الان ۵ روز میگذره و رگه  صورتی وقهوه ای کم دیدم از دیروز ولی بی بی چک نذاشنم.میشه راهنمایی کنید توروخدا خیلی کلافه ام

سلام خانمی چیکار کردید باردار بودید اون‌ماه؟ منم الان ۵ روز میگذره و رگه  صورتی وقهوه ای کم دید ...

سلام عزیزم نه من باردار نبودم ولی بی بی چک بزار انشاالله که باردار باشی شما