2777
2789

اطرافتون کسی هست تویکی از این شغلا ک خودش بگه یا خودتون ببینید کار و زندگیشو ،بخصوص اگ خانم باشه چون برا خودم میخام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون سطحش خیلی بالاتره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب شغلشم سخت تره ، فیزیوتراپیم با کلاسه من الان بین این دوتا دقیقا موندم

فیزیو هم سخته 

به اون رویایی بودنم که میگن نیست

دندون به هرحال طرف پزشکه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

فیزیو هم سخته  به اون رویایی بودنم که میگن نیست دندون به هرحال طرف پزشکه

هردو هم سخته هم با کلاس😂ولی بین خودمون باشه فقط پزشک پزشکه😐توایران میگن دندونپزشک ولی هیچجا پزشک نمیدونن ،یعنی تو ایران جو اینطوریه ،اینجا ب کارشناس تغذیه م میگن اقا یا خانم دکتر ، ب همون فیزیوتراپم میگن خانم یا اقای دکتر و...

هردو هم سخته هم با کلاس😂ولی بین خودمون باشه فقط پزشک پزشکه😐توایران میگن دندونپزشک ولی هیچجا پزشک ن ...

گلم مردم بی سواد به تزریقات یا بهیارم میگن خانم دکتر

ولی اصلش اینه بین کادر درمان و اهل علم جایگاه و پرستیژ و درامد یه دندون پزشک و کارشناس فیزیوتراپی خیلی متفاوته

فیزیوتراپم اون درامدای بالا که میشنون برای درصد خیلی کمی از افراد هست

ولی خب شما اگه به فیزیوتراپی علاقه دارین رشته خوب و پرطرفداریه

گلم مردم بی سواد به تزریقات یا بهیارم میگن خانم دکتر ولی اصلش اینه بین کادر درمان و اهل علم جایگاه ...

اره راس میگی ب اونام میگن خانم دکتر😂😂ن من ب جفتشون ب ی اندازه علاقه دارم و براهمین موندم

جوابم ب این بود ک گفتی اون پزشکه