سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عنوان بی بی چک مثبت 1105 بازدید | 15 پست بچهها هنو ازمایش ندادم ولی دکتر گفت با سه بیبی چک نیازی به ازمایش نیس بارداری میخام بدونم میشه اعتماد کرد بهشون و بگم که باردارم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤 1401/11/15 | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 مبارکت باشه ایشالا😍 فدات لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4884 چند روز از موعدت گذشته تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
zahra76 عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1174 مبارکه آره جواب مثبت بی بی چک احتمالش خیلییییی کمه غلط باشه چند روز از پریودت گذشته؟؟
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 مبارک عزیزم دعاکن منم باردارباشم ایشالا که میشی من تنبلی شدید داشتم این ماه امپول ازادسازی زدم بعدشم اصن رابطه نداشتم ولی درکمال تعجب باردار شدم ماهی که اصن فکرشم نمیکردم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 چند روز از موعدت گذشته ۱۶ روز لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 مبارکه آره جواب مثبت بی بی چک احتمالش خیلییییی کمه غلط باشه چند روز از پریودت گذشته؟؟ ۱۶ لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 یعنی رابطه محافظت نشده داشتی علائم تنبلیت چی بودمن ودکترفقط پاپ اسمیرازمایش خون نوشت توجواب پاپ فقط ... موی زائد،پریدی نامنظم داشتم و دکتر گفت که تنبلی شدید داری لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 اوهووووووحتمابارداری پس چرادیربی بی زدی چون اصلا فکر نمیکردم این ماه باردار باشم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4884 ۱۶ روز مبارکه عزیزم به نظرت بیبی چک خودکاری مطمئن تره یا قطره چکونی من سه روز از موعدم گذشته بیبی خودکاری زدم یه خط خیلی محو افتاد نمیدونم مطمئن یا نه تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 برای مام دعا کن نی نی دار شیم خیلی بچه دوست دارم ایشالا میشی خدا بزرگه عزیزم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤