2777
2789
عنوان

برای عروسی که در پیش داریم رفتم برای دخترم سه تا النگو خریدم دعوا شذ

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خوبیتونو میخواد. اما خیلی بد گفته. نباید دخالت میکرد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
انشالله مستقل بشی گلی،منم با خانواده شوهر تو یه ساختمان ایم والا ماهایی که کنار مادرشوهر هستیم زندگی ...

بخدا ک نمی‌کنیم فقط خون دل میخوریم

دخالت هاشون به کنار خرج شونم بکنار

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

بخدا ک نمی‌کنیم فقط خون دل میخوریمدخالت هاشون به کنار خرج شونم بکنار

والا تو دیگه زیادی رو دادی بهشون البته مقصر شوهرته چرا باید خرج شونو بدی وقتی اینقدر پر رو ام هستن 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
پس مبارکه بهش فکر نکن... عزیزم اگه حقوق ندارن و همسرت مجبور به تامین هزینه های پدرمادرشه کاش اون حرف ...

ندارن ولی پدرشوهرم که سرکار میره

می‌دونی دردم کجاس اینکه من سه پیش کل طلا هامو فروختم برای کرایه خونه ای ک باهام هستیم 

ولی اون خرجی خورد و خوراک شونو از ما میگیره 

و پولی ک پدرشوعرم در میاره رو جمع می‌کنه طلا میخره

تو بودی دردت نمی‌گرفت ؟؟؟

دخترم دو سالشه😅

تو عروسی از دست یه بچه یکساله که هنوز حرف نمیزنه النگوهاشو درآوردن 

حیوونکی بچه همش دستشو گرفته بود میگفت اووف اووف

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
والا تو دیگه زیادی رو دادی بهشون البته مقصر شوهرته چرا باید خرج شونو بدی وقتی اینقدر پر رو ام هستن

رو ندادم من اون خودشون نیاز به رو ندارن ماشاالله

شوهرم میگه چون من پسر بزرگم وظیفمه درصورتیکه صدبار گفتم وظیفه ای نداری تو نمی‌فهمه ک

دخترم دو سالشه😅

واااای بچه ۲ ساله النگو گرفتی اعتراض کرد؟؟ دیگه خیلییی دلت درد ا مد اون حرفا رو زدی اللن ناراحتی چون هیچ وقت اینارو نمیگفتی و اینجور حرف نمیزدی.. حق داری 

ای نازی الهی طلاشو بخری براش چ قری بده باهاش خودوو

تو عروسی از دست یه بچه یکساله که هنوز حرف نمیزنه النگوهاشو درآوردن حیوونکی بچه همش دستشو گرفته بود م ...

من خودم کنارشم یک

دو عروسی فامیله خودم کاملا هواسم بهش هست

ترس تو دلم نندازید لطفا ای بابا

نه عزیزم شوهرم تر خانوادش دلچرکین شده نمیدونم چرا کلا بریده ی هفته س خونه مامانش نرفته

حالا خوبه طلا نبوده می گفتی به جای اینکهتو برای نوه ات بخری  دعوا درست می کن ی

منم برای دخترم گوشواره نقره گرفتم

خدایا شکرت

رو ندادم من اون خودشون نیاز به رو ندارن ماشااللهشوهرم میگه چون من پسر بزرگم وظیفمه درصورتیکه صدبار گ ...

چرا رو که دادین شوهرت پر روشون کرده پولتونو میبرن  و میگن پول جمع کن نیستی 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...