2777
2789
عنوان

بابا...

| مشاهده متن کامل بحث + 18834 بازدید | 1061 پست
سلام عزیزم 💗 ان شاء الله از دستان پر مهر امیر المومنین علی علیه السلام حاجت روا شید 🤲🏻 به نیت ح ...

الهی آمین 

ممنونم مهربون

آن شالله هرچی از خدا میخوای بهترینش نصیب قلب پاکت بشه

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mahii697   @مهاسانا   سلام عزیزم 💗 ان شاء الله از دستان پر مهر امیر المومنین علی ...

ممنون عزیزم ک بیادم بودی 

قلبم پر از مهر شد ک وقتی پر از بغض بودم و دلم از همه جا گرفته شما اینجا منو صدا زدی و بیادم بودی 

الهی الهی الهی به برکت این روز حاجت روا بشی

حضرت زهرا س رو به عشق مولا علی قسم میدم انشالله حاجت روامون کنه💚🌱💚🌱💚🌱💚🌱

@تازه_گل  

@jani396  

@دختری_ازجنس_ماه  

سلام عزیزم 💗عیدتون مبارک 🎊🎉

ان شاء الله از دستان پر مهر امیر المومنین علی علیه السلام حاجت روا شید 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱

به نیابت از شما هدیه به امیر المومنین علی علیه السلام و صاحب الزمان عج الله به نیت فرج آقا امام زمان عج الله 💚

اگه دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید گلم 😘

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بچه ها سایت برای شما هم اذیت میکنه ؟ 

اصلا به سختی میتونم پست بزارم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@nesaiii ‍ @ستاره_سربی_1   @قاصدک138   سلام عزیزم 💗 ان شاء الله از دستان پر مهر ...

سلام

نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم،راستش اصلا نمیدونم چی شد که اسم من هم در تاپیک خیلی خوب شما اومد،فقط الهی شکر ،الهی شکر ، الهی شکر...

خدا حاجت رواتون کنه انشالله

خدایا کمکم کن 
بچه ها سایت برای شما هم اذیت میکنه ؟  اصلا به سختی میتونم پست بزارم

سرعت نت به شدت پایین هست

قطع میشه فورا...!!!! 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

با اجازه ادمین عزیزم خوشحال میشم ب سایتم سر بزنید.

کلی خوشمزه جات شمالی داریماز جمله رب انار و زیتون پرورده و انواع ترشی و مربا و بالا ۵۰ نوع محصول ک همگی کاملا خالص و ارگانیک  با مامانم همرو درست میکنیم و همه روزه ارسال داریم ب کل کشور …

.

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲