2777
2789
عنوان

بابا...

18829 بازدید | 1061 پست

سلام دوستان عزیزم😍

میلاد شاه لافتی؛مظهر هل اتی؛ جانشین مصطفی؛ساقی کوثر؛ فاتح خیبر؛ بر همه ی مسلمانان مبارک💐

سلام بر تو ای مولود کعبه 🕋

سلام بر تو ای ؛ پیشوای هدایت؛ جانشین منتخب و منتصب خدا  بعد رسولش؛ 

شافع روزجزا به اذن الله 📜

شما ۱۲ چشمه ی همواره جوشان الهی هستید که به خواست پروردگار برای ما جاری گشته اید. 

حق همواره قرین و همراه شماست...

«علــــــیُّ مع الحقِّ والحقُّ مع علـــــــی»⚖️

📖 در جست‌وجوی عدالت، گلبرگ‌های نهج‌البلاغه را ورق می‌زدم تا به این جمله رسیدم: «اگر همهٔ جهان را به من هدیه کنند و از من بخواهند که پوستِ جویی را به ناحق از دهان مورچه‌ای بگیرم، قبول نمی‌کنم.»

یا امیر المومنین، ای امیر حقّ و عدالت!

قرن‌هاست که جهانِ ما، چون شمایی را کم دارد. و ما سال‌هاست چشم‌انتظار فرزند شماییم تا بیاید و صدای حق‌خواهی مظلومان جهان باشد و تشنگان عدالت را سیراب کند.🌎

روز پدر به همه باباهای عزیز و بابای معنوی مون  امام زمان تبریک میگم❤️

دوستان اگر دوست داشتید بگید تا تاپیک های مهدوی تگ تون کنیم😘

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

🔸 شما فرزندان روحاني و معنوي امام زمان عليه السلام هستيد. اگر بدانيد که عشق به آقا امام زمان عليه السلام چه روحي و چه طراوتي به انسان مي دهد! ‌

🔸 اگر بدانيد که به حسب نقل بزرگان مثل سيد بن طاووس، ‌امام زمان عليه السلام چه علاقه اي و چه لطف و مهرباني، به شما دارد! و ‌اگر بدانيد با چه کسي روبرو هستيد از ياد او غافل نمي شويد و او را فراموش نمي کنيد.

🔸او از پدر و مادر مهربان تر است! همه اهل بيت عليهم السلام اينجور هستند، اما آقا صاحب الزمان عليه السلام محبتشون يک محبت ديگر است.

🔸 ما بايد اين حس را داشته باشيم و اين ارتباط را، که با چه کسي مواجه هستيم؟! آن بزرگوار از بعضي تشرقات پيدا است، مثلا کسی رزقي نصيبش شده خدمت امام زمان عليه السلام رسيده، از اقوام او، ‌نزديکان، آشنايان او ‌حضرت سراغ می گرفتند و اين يک دنيا محبت و عشق و لطافت است، ‌آن وقت حيف نيست که ما از اين پدر مهربان غافل باشيم!

🔸 کسي که لحظه به لحظه، پيگير قضايای ما است و به فرمايش مرحوم آيت الله بهجت که مکرر مي فرمودند: «اين صحبتی که مي خواهم با شما بکنم و حرفي که از دهان من بيرون مي آيد قبل از اينکه به گوش شما برسد، خدمت آقا امام زمان عليه السلام مي رسد.»  علم امام به اين صحبت احاطه دارد، قبل از اينکه شماي مخاطب بشنوي، ‌او اطلاع پيدا مي کند و اطلاع دارد.

🔸 اين پدر مهربان انتظاراتي دارد، خب ما چه کرده ايم که آن بزرگوار خيمه و بيابان را ترجيح داده به خانه های ما؟!!

‌ 

🖋حجت‌الاسلام حاج شیخ جعفرناصری

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

تا پدر هست غمی نیست❤️

https://uupload.ir/view/1_3190612204_9zbb.mp4/

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگترین آرزوی من اینه که:

سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه

و سال 1402 تاپیک بزنیم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و درس چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و به دست اوردن سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

مستقیم درددل کنیم

و غم فراق و هجران رو مستقیم با امام در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت مستقیم امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی در خدمت امام برسیم.

خیلی شدید دلم هوای حضور مستقیم و گفتگوی مستقیم با امام زمان رو داره!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

تَرانا نَحُفُّ بِكَ ؟

آيا میرسد روزی که دورت را گرفته باشیم و

تو تماشایمان کنی؟

قصه بی‌سروسامانی ما، قصه‌ی خانه‌ایست که پدر ندارد و

هرکس به کار خویش مشغول است…

ما پراکندگان یک خانه‌ی آشفته‌ایم؛ که

مجموع می‌شویم در

حرارت آغوشت…

آیا روزی میرسد که تو نشسته باشی و

ما دورت را بگیریم ؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

منم دعام کنید😔

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امام زمانم پدرمهربونم روزتون مبارک اقااا💚🌹🌹🌹

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بسم الله الرحمان الرحیم.

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

1- عقل مردم کامل می شود.

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد.

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند.

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد.

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند.

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود.

7- تمام مریض ها خوب می شوند و نابیناها بینا می گردند.

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند.

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود.

10- روزها و سالها دو برابر می شود.

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بمانند.

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد.

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد.

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید.

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد.

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس.

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند.

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود.

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند.

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد.

21- ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد.

22- هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود.

23- شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24- تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند.

25- درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به آنها نمیرسد.

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود.

27- مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند.

28- همه از روي اخلاص بندگي، خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند.

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله وادار نمايند.

30- هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود.

31- ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32- مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش و همجواری در رکابش...

منبع: برگرفته از کتاب مکیال المکارم

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اخلاص در عمل"

❤️ امام علی به امام حسین فرمودند: نهمین فرزند تو به حق قیام می کند و عدالت را گسترش می دهد. امام حسین فرمودند: این اتفاق می افتد؟ امام علی فرمودند: قسم به خدا. اما بعد از غیبت و سرگردانی ای که کسی بر دینش استوار نمی ماند، مگر کسانی که "اخلاص" دارند.

🌺 اخلاص چیست؟ امام صادق فرموده اند: عمل خالص عملیست که نخواهی برای آن عمل از طرف هیچ کسی غیر از خدای بزرگ ستایش شوی*۲

🔹 اخلاص توسط خدا به انسان عطا می شود. انسان باید برای زدودن پلیدی از نیت هایش تلاش کند و خداوند نیز تلاش بنده را بی ثمر نمی گذارد و به او اخلاص می دهد.

📚 ۱. بحار الانوار، ۱۱۰/۵۱ ح۲

۲. اصول کافی باب الاخلاص ح۴

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

یا صاحب الزمان بابای خوبم مهدی جان  

درست است که وقتی تو بیایی اوضاع همه ی مردم خوب میشود

اما همه تو را می خواهند

تا اوضاعشان خوب شود...❗️

ای خوب من!

آیا کسی هست که تو را

فقط به خاطر اوضاعِ خودت بخواهد؟

فقط به عشقِ تو، فرجِ تو، خشنودی تو، پایان غمهای تو، راحتیِ تو و  ...

💫اللهم عجل لولیک الفرج الساعه💫

امام هشتم حضرت رضا علیه السلام می‌فرمایند 

امام، هم نشین؛ هم دل؛ پدر مهربان و برادر و یاوراست و همانند مادر نیکوکار و مهربان نسبت به فرزند خردسال و پناه بندگان است

قالوا یا ابنا استغفِرلنا ذُنُوبنا انّا کُنا خاطِئین 

(فرزندان) گفتند: اى پدر! براى گناهانمان (از خداوند) طلبِ آمرزش کن كه براستى ما خطاکار بوديم.

قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَكُمْ رَبِّي إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ «98»

(يعقوب) گفت: بزودى از پروردگارم براى شما طلب آمرزش مى‌كنم، براستى كه او، خود آمرزنده ی مهربان است. 

ای پدر و ای ولی وسرپرست ما در روز میلادتان نزد پروردگار فرزندان و شیعیانتان را دعا بفرمایید وبرای گناهانمان طلب آمرزش کنید... 🤲

«شما زنده اید ونزد پروردگار روزی میخورید» 

اَللّهُمَّ عَجِّـــــــــــــــــــــل لِوَلیِّکَ الفَرَج»🤲

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

🔴 امام زمان (عج) در بیان امام علی(ع)

🔵  حضرت علي عليه السلام در مورد امام زمان عج الله فرمودند:

🌕 صاحب هذا الأمر الشَریدُ الطَریدُ الفَریدُ الوَحید

🔺 صاحب اين امر شريد (آواره) و طريد (رانده) و فريد (تك) و وحيد ( تنها) است.

📚 کمال الدين و تمام النعمة ج۱ ص ۳۰۳

🔹 امام زمان عج الله براستي در اين زمان طرد شده است زيرا موقعيت و منزلتي را كه در شان ايشان است برايشان در نظر نمي گيرند و حقوق ايشان آنگونه كه بايد ادا نمي شود. هيچ كدام از مراحل شكر در برابر اين نعمت عظيم الهي به طور شايسته ادا نمي شود. به عبارتي درعين اينكه نعمت عام وجود امام زمان عليه السلام شامل حال همه هست ولي شكر آن گزارده نمي شود. تا جايي كه مردم ولي نعمت خويش را كنار گذاشته اند و دانسته يا نا دانسته ايشان را با قلب و عمل و زبان خويش طرد كرده اند كم بودن اعوان و انصار يكي ديگر از معاني صريح و روشن غربت است. كسي كه به اندازه كافي يار و ياور نداشته باشد حقيقتا غريب است. امام زمان عليه السلام به معني نيز غريب است زيرا تعداد دوستان واقعي و مخلص ايشان بسيار اندك هستند. اگر به اندازه كافي يار و ياور داشت امر ظهورشان اين اندازه به تعويق نمي افتاد.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن،

چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند،

چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه!

هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته،

هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه،

هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه،

هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و یاران امام زمان فقط افراد خیلی خوب هستند که سر سوزنی گناه نکردند،

الآن دیر نیست برای یاری امام زمان. امام زمان الآنم یار میگیرن!

لطف کنین این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت!

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

دانلود کتاب

هیچکس به من نگفت:

https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa

فراموشی...

▫️ پدر باشی و فراموشت کنند

دلیل انسجام زمین و آسمان باشی و فراموشت کنند

هیچ خیری بی‌خواست تو صادر نشود و فراموشت کنند...

ولی بازهم برایشان دعا کنی

فقط از تو برمی‌آید این همه مهربانی...

السَّلاَمُ علیک یامولانایاصاحب الزمان عج الله