2777
2789
عنوان

بابا...

| مشاهده متن کامل بحث + 18830 بازدید | 1061 پست

بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب است، همگی برای فرج امام زمانمان دعا کنیم!

بسم الله الرحمن الرحیم.

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

به حق اسمای حسنای الهی.

به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.

سلام.

بنا بر فرمایش های معصومین (علیهم السلام) که همیشه باید آماده ظهور باشیم و همیشه برای ظهور دعا کنیم،

«براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد».

«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشيد».

«هر يك از شما بايد به آنچه كه او را به مقام محبّت ما نزديك مي‌كند، عمل نمايد».

و امام زمان-عليه‌السّلام-‌خود مي‌فرمايد:

«براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست.»

(کمال‌الدين لِلصدوق، ج 2، ص 485)

همچنین در روایات داریم که هر فردی بعد از نمازهای واجب یک دعای مستجاب دارد، (به ویژه اگر نماز اول وقت باشد).

و بر اساس مضمون حدیثی از امام حسن عسگری (علیه السلام)

نمازها را در اول وقت بخوانیم خصوصا نمازهای ظهر و عصر که حاجاتمان برآورده میشود.

فایل ارزشمندی دریافت کردم که بعد از حذف قسمتهایی از فایل، با خدا عهد کردم آن را در سایت قرار بدم که دانلود کنید و بین مردم منتشر بفرمایید

تا دعای بعد از نماز مردم ایران، دعا برای فرج و ظهور امام زمان شود تا به برکت رحمت واسعه الهی، و به برکت اهل بیت (علیهم السلام)،

مشمول عنایات ویژه خداوند مهربان باشیم.

همگی برای فرج امام زمان دعا کنیم تا خدا به مردم جهان رحمت فرماید و باقیمانده غیبت را بر ما ببخشد.

اجر شما با خداوند و اهل بیت (علیه السلام).

منبع: کانال التجا.

لینک دانلود:

https://uupload.ir/view/doa_bade_namaz_23xx.mp3

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

حق پدر

پيامبر اکرم (ص) در پاسخ به سؤال از حقّ پدر بر فرزندش فرمود : او را به اسم صدا نزند، جلوتر از او راه نرود، پيش از او ننشيند و برايش دشنام نخرد.

📚الكافي

مباش جان پدر غافل از مقام پدر

که واجب است به فرزند احترام پدر

اگر زمانه به نام تو افتخار کند

تو در زمانه مکن فخر جز به نام پدر

💐ولادت امام علی(ع)

و روز پدر مبارک باد 💐

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
انا الشمس وعلی علیه السّلام القمر وفاطمة الزهرة والفرقدان الحسن والحسین؛
من خورشیدم  و علی علیه السلام ماه؛ وفاطمه علیها السلام؛زهره(ناهید)و حسن وحسین علیهما السلام دوستاره نور افشان فرقدان هستند(معنای فرقدان دو ستاره دب اصغر) 
بحارالانوار، ج 24، ص 74؛ معانی الاخبار، ص 114 .🌱

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🔴 منتظران واقعی هم درجه امام علی علیه السلام در قیامت

🔹 بهترین هدیه و بشارت مولود کعبه امیر المومنین علیه سلام به همه ی مهدی باوران و شیعیان در دوران غیبت....

🌕 مي فرمايد: «أَلَا فَمَنْ ثَبَتَ مِنْهُمْ عَلَي دِينِهِ [وَ] لَمْ يَقْسُ قَلْبُهُ لِطُولِ أَمَدِ غَيْبَةِ إِمَامِهِ فَهُوَ مَعِي فِي دَرَجَتِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ

🔺 هر كه در  دوران غیبت در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه ی طول غیبت امامش قسی نشود،او در قیامت با من و هم درجه ی من خواهد بود...

🔹 اگر هیچ ثواب و بشارتی بجز این کلام مولا نبود سزاوار و شایسته بود که در تمام لحظات عمر، اصل عبادتمان را ذکر و معرفت امام زمانمان قرار دهیم.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

آگاه باشید!! آل محمد (صلى الله عليه و آله) همانند ستارگان آسمانند كه هرگاه يكى از آنها غروب كند، ديگرى طلوع مى كند)؛ «أَلاَ إِنَّ مَثَلَ آلِ مُحَمَّدٍ(صلى الله عليه و آله) كَمَثَلِ نُجُومِ السَّماءِ: إِذَا خَوَى نَجْمٌ طَلَعَ نَجْمٌ».

«خطبه ۱٠٠ نهج البلاغه»🌱

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🔴 حق پدر 🔵

🌕 و اما حق پدرت این است که بدانی او ریشه و اصل توست و اگر او نبود تو نیز نبودی پس هرگاه در وجود خود چیزی دیدی که موجب غرور تو شد بدان که پدرت اصل آن نعمت است بر تو ؛ پس بدین خاطر ، خدا را به همان اندازه ستایش کرده و سپاسگزاری نما و هیچ نیرویی جز از سوی خداوند نیست.

📚 رساله حقوق امام سجاد علیه السلام

🌺 فرا رسیدن سالروز میلاد مولود کعبه حضرت علی علیه السلام و روز پدر بر همه منتظران مبارک باد.🌺

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

نازد بہ خودش خدا ڪه حیدر دارد💚

دریـاے فضــائـلـے مــــطهر دارد💚

همتاےعلــےنخواهد آمد والله💚

صــد بار اگر ڪـ🕋ـعبہ ترڪ بردارد💚

#میلاد_امام_علی(ع)🌺

#روز_پدر_مبارک_باد🌺

🕌🚩@abasaleh_1

🔴 در روز پدر چه هدیه ای به امام زمان (عج) پدر معنوی خودمان بدهیم ؟

🔵 پیامبر اکرم (ص) فرمودند :

🌕 تَهادَوا تَحابُّوا، تَهادُوا فإنَّها تَذهَبُ بِالضَّغائنِ؛

🔺 به یکدیگر هدیه دهید تا نسبت به همدیگر با محبت شوید. به یکدیگر هدیه دهید؛ زیرا هدیه کینه‌ها را می‌برد.

📚 کافی، ج ۵، ص ۱۴۴، ح ۱۴

🔹ما هم می توانیم با هدیه کلیه اعمال مستحبی مان به امام عصر ارواحنا فداه ثواب آن را به امام زمانمان هدیه کنیم و پیوند محبت و دوستی با پدر معنوی مان را محکم تر کنیم.

🔺 الإِمامُ الأَنيسُ الرَّفيقُ، وَالوالِدُ الشَّفيقُ ....

🔺امام ، همدم و رفيق است و پدر مهربان ...

هیچ کس به من نگفت:

که شما مهربان ترین فرد عالم هستید؛ هزار بار مهربانتر از مادر و قتل و کشتار از روش شما به دور است، مگر نه این است که قرار شد بر سیره و روش جد بزرگوارتان رسول مهر و رحمت عمل کنید که در فتح مکه، با اینکه قدرت داشت، از همه گذشت از همه کسانی که او و یارانش را آزرده بودند.

مگر نه این است که شما خود را رحمت گسترده الهی معرفی کرده اید و در دعای ندبه، همگی ما آن را رأفت و مهربانی و دعای خیر را از شما طلب می کنیم.

من نمی دانستم که شما پدری مهربان، همدم و مونسی دلسوز و رفیقی خیرخواه هستید و چقدر دیر فهمیدم که شما یار بی کسان، طبیب دردمندان، راهنمای گمشدگان و انیس غریبانی.

و من چقدر دیر دانستم که شما نمایانگر صفات خدایی؛ و مهربانی تنها یکی از صفات اوست، که در شما نور افشانی میکند.

من تازه شنیده ام که شما با غم ما غمناک و با شادی ما، شاد می شوی و نسبت به ما از خودمان، مهربان تر و دلسوزتری و صلاح مرا بهتر از خودم می دانی که به سعادت و کمالم مشتاق تر از خودم هستی. کاش این مهربانی را از نوجوانی درک می کردم تا حال، دیگر قلبم انیس و مونس این غربت و تنهایی نمی شد‌.

هیچ کس به من نگفت:

که گناه، خانه قلب را تیره می سازد و شما که نورانی ترین هستی، در خانه سیاه نمی مانی، آن وقت خانه دل ما، سوت و کر می شود مثل خرابه ها، مگر اینکه با توبه، آن تیره گیها را از بین ببریم و دوباره مهیای پذیرایی از شما شویم.

قلب من در نوجوانی، آماده ی کاشتن بذر عشق بود، اما هرچه انتظار کشیدم کسی نگفت که باید عاشق برترین شد تا قلب آباد شود، به من نگفتند که مواظب باش قلبت را به هرکس و ناکسی نسپاری که صاحب اصلی آن، کسی است که تا وقتی قلبت پاک شود می آید.

و به ما نگفتند که جای شما در قلب ماست نه در جزیره خضرا و مثلث برمودا. به ما نگفتند که مواظب باشیم شما را از مهمانی قلبمان بیرون نکنیم. وقتی از آیت الله بهجت پرسیدند که شما کجایی؟ ایشان جواب داد که: 《آقا در قلب شماست مواظب باشید بیرونش نکنید‌.》

کاش، قلبم را در نوجوانی به تو می سپردم و هر دم یادت را از قلبم به زبان جاری می ساختم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

هرکجا‌نام‌پدر‌پرسیده‌اند‌گفتم‌همین

یاعلی‌مرتضی‌حیدر‌امیر‌المؤمنین‌‌🤍

@MLja_ir | ملجأ

♨️معنی رزق و روزی واقعی

🔸 آیا می‌دانی نمازت، رزقی است از سوی خداوند متعال؟ چون خیلی از انسان‌ها اصلا نماز نمی‌خوانند! یا زمانی که خواب هستی سپس ناگهان بدون زنگ زدن ساعت بیدار می‌شوی و نماز می‌خوانی رزق است. چون بعضی‌ها بیدار نمی‌شوند.

🔸زمانی که با مشکلی روبه‌رو می‌شوی، خداوند صبری به تو می‌دهد که چشمانت را از آن بپوشی، این صبر، رزق است. زمانی که در خانه لیوانی آب به دست پدرت می‌دهی. این فرصت نیکی کردن، رزق است. گاهی اتفاق می‌افتد که در نماز حواست نباشد، ناگهان به خود می‌آیی و نمازت را با خشوع می‌خوانی، این تلنگر، رزق است.

🔸یکباره یاد #امام_زمان (علیه السلام) می‌افتی و سلامی به ایشان هدیه می‌کنی و دلت حسابی تنگ می‌شود. رزق واقعی این است. نه ماشین، نه خانه و نه درآمد! چون درآمد و ماشین و امثالهم رزق مال است که خداوند عزیز به همه بندگانش می‌دهد، اما رزق خوبی‌ها را فقط به دوستدارانش می‌دهد.

🖋آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

علی جان!

كیست بعد از مصطفی مولای ما الّا علی

برگزید از خلق عالم خالق یكتا علی

دشمنان راسر فكن لا سیف الّا ذوالفقار

مؤمنان رابا عطای لافتی الّا علی

#ولادت_امیرالمومنین_علی_مبارک

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج 

🆔 @oshaghroghaye_315

#مژده‌ای_برای_مردم_آخرالزمان

از امام صادق (علیه السلام) نقل شده

است که پیامبر (صلی الله) به حضرت

أمیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند:

«یا علی بدان که استوارترین ایمان ها از آن مردمی است که در آخر الزمان هستند،چون آنها به پیامبر ملحق نشدند و در زمان او نبودند و در واقع خیلی از حقیقت ها را که در زمان پیامبر رخ داد آنها نبودند که ببینند و بر آنها حجت بود ولی آن مردم این حجت ها را ندیدند و تنها به نوشته هایی که در سفیدی کاغذ ها نوشته شده ایمان می پذیرند با این حال ایمان آنها به مراتب قوی تر از ایمان مردم زمان پیامبر است»

📚 بحارالانوار ج۱۲۵

📚جامعه سازی قرآنی،علامه حکیمی ۱۶۵

جای عجبی نیست به استقبالش 

دیوار دل کعبه ترک بردارد 

در خلوت خود سه روز مهمانش کرد

از شدت عشقی که به حیدر دارد.

#ولادت_امیرالمومنین_علی

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج 

🆔 @oshaghroghaye_315