2777
2789

من توی بدترین شرایط تمرینامو میرفتم سر ساعت تازه بیشتر از وقت تمرین ورزش میکردم 

رژیم غذایی،دویدن،شنا کردن و.......

منی که حتی دل اینو نداشتم داروهامو بخورم وضعیت اعصاب و روحی خوبی نداشتم فقط دو هفته نرفتم تمرین 

دکتر توصیه کرد حتما باید بری مسافرت😊

ما هم اومدیم مسافرت 

بعد دیدم چهارشنبه پیام دادن شنبه مسابقات کشوریه شیراز کلی ذوق داشتم که حتما خودمو برسونم شیراز خداشاهده شبا خوابشو میدیدم🙂

همه اسما رو داده بودن به جز من منی که نور چشمشون بودم 

راستش از همون روز چهارشنبه استخر شهرمون میرفتم خیلییییی به خودم فشار میاوردم که بتونم مقام بیارم 

امروز ظهر به سرپرست تیم پی دادم خانم محمدی ببخشید چرا اسم من نیست؟

گفت از یه آدم شلخته و دیوانه هیچ انتظاری نداشتیم برای همین اسمتو ندادیم 

همیشه خدا وقتی دو جلسه تمرین نمیرم میرم سر تمرین مادر بچه ها تیکه میندازن که چرا نمیای و فلان با اینکه جوابشونو نمیدم ولی خیلی اذیت میشم 

منی که بیماری اعصاب دارم انتظار زیادی نباید کسی ازم داشته باشه 

کسی البته نمی‌دونه که من بیمارم ولی از رفتارم که وقتی میرم سر تمرین سرمو میندازم پایین نه سلامی نه علیکی حداقل یه نفر متوجه میشد 

تو رو خدا اگر رفتار مشکوکی دیدید عذابش ندید اون بدبخت هیچ گناهی نکرده 

داشتم خوب میشدم گند زدن به روحیم بغض دارم نمی‌دونم چکار کنم 

وقتی این حرفو زد خیلیییی احساس شکست کردم😓

من یعنی انقدر بی ارزشم؟

چون بابام همکارشونه 

گفتم بابا توبه کردم قسم خوردم پامو دیگه توی اون محیط نذارم و برم یه تیم دیگه همون تیمی که مربیش دشمن سرپرست تیممونه و کارش بهتره⁦👌🏻⁩

همیشه مگه فقط اونا باید منو شکسته ببینن!

قسم خوردم دیگه آدم حسابشون نکنم

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

حتی چند تا از بچه ها توی گروه پی دادن که فلانی(من)چرا نمیاد گفت شما سرتون توی کار خودتون باشه با بقیه کار نداشته باشید 😅

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ایی هستی؟

نجات غریق و شنا....

حیففففف اون گل ۹۰۰ تومنی که من برای این بی شخصیت گرفتم😊

درس عبرت شد برام که دیگه برای آدم بی ارزش کاری انجام ندم

فکر نمیکنی کمی باید حق بدی ؟ شاید اگه واقعیت ‌میدونستن بهتر و بیشتر درک میشدی تو محیط کار که مثل محیط بیرون نیست که هر مدل رفتاری سوال برانگیر نباشه نیاز به توضیحه در حد لازم شما توقع  درک داری باید دو طرفه باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خدای توام بزرگه. آدمایی که انقدر راجت دل میشکونن، عجییییب جواب پس میدن تو زندگیشون،، حالا بره بگرده ببینه از کجا خورده زنیکه ی عفریته

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
قوی تر از قبل ادامه بده جوری که این مربی حسرت داشتن تو رو تو تیمش داشته باشه

قطعا همین کارو میکنم 

خیر سرش میگه ورزشکار باید روحیه ورزشکاری داشته باشه 

وقتی خودت نداری شاگردات روحیه ورزشکاری رو از کجا یاد بگیرن؟

بذار یه کاری میکنم بیوفتن به التماس کردن😉

منی که وقتی پامو میذارم توی استخر همه ورزشکارای استانهای دیگه میلرزن 

یه پستی رو به دست میگیرم که انگشت به دهن بمونن 

یه بسته هم پماد سوختگی پست میکنم براشون😂