2777
2789
عنوان

سرد بودن در زندگی مشترک

1535 بازدید | 28 پست

۳۱سالمه اصلا برای همسرم جذابیتی ندارم 

دو ماه رابطه نداریم شایدم بیشتر 

اصلا سمتم نمیاد 

ده سال رندگی کردیم 

و اهل دکتر و مشاور نی 

از دید دیگران بسیار زیبا هستم 

هر جامیرم ازم تعریف میکنن 

دماغمو تازه عمل کردم

ولی اصلا به چشمش نمیام 

اصلا نگاهم نمیکنه

خیلی عقده ای شدم و ازش نفرت پیدا کرذم با این همه دوری و سردیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  الهی چیزشون بترکه تا ادم شن 😐

😂 ازش متنفرم اخه مگه من چیم که باید این همه خودمو کنترل کنم ازدواج کردم که تنها باشم و اینقدر سختم باشه معلوم نیست خودش با چند نفر سیراب میشه 

سبک زندگیتو عوض کن،با این دیدگاه بری جلو کارتون به جدایی میکشه،فضای خونرو شاد کن،میز شام متفاوت بچین ...

😑😑😑😑😑واقعا فک کرذی اینکارارو نکردم مگه زن پنجاه ساله ام اینارو ندونم 😑 الان هر زنی تو غار هم زندگی کنه این مساعل بلده مشکل من سردیشه که میل نداره یا خیانت میکنه ومنو تو این اتیش میسوزونه

شوهرت فقط باخودت سرده یا کلا سرد مزاجه

یعنی جی سرد مزاجه صددرصد خیانت میکنه وگرنه چجور یه مرد میل نداشته باشه منم میخوام با یکی دوست شم مثل شوهرم که از یه جا سیراب میشه و به شخمش نیست که منی وجود داره

یعنی جی سرد مزاجه صددرصد خیانت میکنه وگرنه چجور یه مرد میل نداشته باشه منم میخوام با یکی دوست شم مثل ...

وضع مالیش چطوره ؟اخلاقشم بده باهات یانه؟بسنج ببینم چ خوبیا و بدیای داره یه تصمیم درست بگیر برا خودت.هم‌جوونی هم زیبا حقته که بایکی باشی که قدرتو‌بدونه.خاستی عکس خودتو شوهرتو بزار بیشتر نظر بدیم 😄

و خدایم کافیست  
اکثر آقایون خیانت میکنن

میدونم منم میخوام خیانت کنم واقعا اگه نکنم حماقت محضه 

چون با وجود بچه و بی پولی نمیتونم جدا شم اونم منومجبور تحمل کنه منم میخوام بچشم حمال و عابر بانک نکاش کنم و عشقو حالمو با یکی دیگه

وضع مالیش چطوره ؟اخلاقشم بده باهات یانه؟بسنج ببینم چ خوبیا و بدیای داره یه تصمیم درست بگیر برا خودت. ...

خیلییی خوبیا داره خرجم میکنه ماهی هفت هشت تومن بهم میده برا پول جیبیم 

پول عمل دماغمو داد 

محدودیت ندارم هر جا بخوام برم با پسرم میرم

به خونه زندگی وسایل خونه میرسه 

خونه رو زده بنامم 

هر چی بخوام برام میخره 

ولی میل جنسی بهم نداره 

😔