2777
2789

من میخواستم اقدام کنم برای بارداری ولی به دلایلی عقب انداختم تا اخر امسال

حالا الان با وجود اینکه هرماه سروقت پریود میشدم ولی این ماه یک هفته هست که عقب افتاده و روش جلوگیریم هم با کاندوم بوده و اصلا متوجه هیچ اشتباه و نشستی ای نشدم، ممکنه باردار باشم؟ با کاندوم شنیدین اصلا کسی بارداری ناخواسته داشته باشه؟

شاید بگین برو بی بی چک بزن ولی به ذهنم رسید اول تاپیک بزنم که اصلا ممکنه چنین چیزی بشه یا نه😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با کاندوم باردار نمیشی مگه اینک سوراخ بوده باشع 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اگه از اولش کاندوم داشته باشی نه ولی اگه اولش نداشتین ممکن با پیشاب باردار بشی

با م ن ی باردار میشه فقط.  پیش آب درصدش خیلییییییی پایینه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ممنونم، یعنی ممکنه سوراخ بوده باشه ولی اصلا نفهمه آدم؟

نه معمولا مشخصه . سوراخ یا پاره باشه خودش باز میشه

دوست من با پیشاب باردار شدبستگی به قدرت اسپرم داره

از کجا معلوم پیش آب بوده باشه شاید موقع ار ضا آقا هواسش نبوده ریخته تو .