2777
2789

اول خودم بگم تازه برچسب سوسانو و جومونگ اومده همه بچه ها آوردن کاریشون نداشت من بردم ازم گرفتشون هی میگفت پس میدم نداد اونارو به زور مامانمم گرفته بود برام هیچچچچچ وقت نمی بخشمش  کلاس دوم بودم تازه یه دختر همسن خودمون داشت میدونم دادشون به اون آخه همیشه میوردش مدرسه خیلی لوس بود ....با اینکه شاگرد اول و زرنگ کلاس هم بودم

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))

دبیر زیست یه بار حالم بد بود به امتحانش نرسیدم بعد که دیر رفتم با مادرم رفتم برگمو داد هیچی نتونستم بنویسم  بعد یه بار سر کلاسش بهم سر کوفت زد  برید درستونو بخونید مثل بعضیا فردا با مادرتون نیاین برا نمره دلم شکست هیچوقت بعد ده سال یادم نرفته حتی گاهی یادم میاد جلو سی نفر دانش اموز همه بهم خندیدن

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

هیچوقت با هیچ‌ معلمی مشکل نداشتم چون زرنگ بودم بام خوب بودن همه😂

ولی با دوتا معلم هیچوقت نتونستم کنار بیام با اینکه بام خوب بدن باز 

یکی دبیر زمین خیلللی میخواس بامزه باشه ولی...

یکی هم پرورشیمون خیلی رو مخ بود

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلم زبان دبیرستانم

آقای فلانی هنوز هم ازت متنفرم موجود چندش کثیف عقده ای 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
هیچوقت با هیچ‌ معلمی مشکل نداشتم چون زرنگ بودم بام خوب بودن همه😂 ولی با دوتا معلم هیچوقت نتونستم ک ...

با منم خوب بودن ولی اون برچسبا یادم نمی ره 😪

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))