2777
2789
عنوان

میترسم ام اس بگیرم...

1357 بازدید | 21 پست

دوستان من یه مدتی هست اضطراب شدید داشتم...بعد خلاصه الان خیلی بیخیال شدم و دیگ مث قبل نیستم و کنترلش میکنم...

الان ایقد میترسم ب خاطر اون اضطرابا ام اس بگیرم

بخدا شبو روز ندارم

کسی بوده مث من باشه شرایطش و الان سالم سالم باشه؟

بخدا دیگ خسته شدم بسکه به ام اس فک میکنم

بیماری که من آرزوشو دارم بگیرم...

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری که من آرزوشو دارم بگیرم...

هیچ وقت این آرزو رو نداشته باش 

من ۱۳ ساله ام اس دارم حالمم خوبه نه فلج شدم نه کور ولی وقتی یک شب در میون آمپول میزنم و به این فکر میکنم یه حمله میتونه من رو به چه روزی بندازه حس بدی بهم دست میده 

میدونی چه قدر سخته فلج شدن تاری دید و...؟؟؟

الزاما همه مشکل دار نمیشن من ۱۳ ساله درگیرم نه فلج شدم نه چشمام مشکل دار شده ولی به هرحال حس خیلی بدیه یه ترس دائمی همراه آدمه 

میدونی چه قدر سخته فلج شدن تاری دید و...؟؟؟

میدونم،برا همین میخوام بگیرمش

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
هیچ وقت این آرزو رو نداشته باش  من ۱۳ ساله ام اس دارم حالمم خوبه نه فلج شدم نه کور ولی وقتی یک ...

انشاءالله حالتون خوب بشه

ولی خب هرآرزویی یه دلیلی داره