2777
2789

تو تایپکام گفتم که چقد خانواده شوهرم جاریمو تحویل میگیرن و اونم سرش گیج میره و هیچ جبرانی در مقابل رفتار اینا نمیکنه که هیچ بدتر بی احترامیم میکنه ولی اینا هی باز احترام میکنن

و چند روز پیش جلوی اونا به ما بی محلی کرد ولی اونا هیچ دفاعی از منو شوهرم نکردن 

منم باهاشون قهر کردم و گفتم بهشون گفتم که وقتی جواب اونو نمیدین بدتر هی احترامم میکنین بهش ینی به ما اهمیت نمیدین دیگه 

منم قهرم زنگ میزنن جواب نمیدم

الان خواهرشوهرم زنگ زد به شوهرم که از ما ناراحت نباشین ما نمیتونیم چیزی بگیم به اون چون شوهرش پشتشه فلان🙄

منم به شوهرم گفتم پس برن عروسشونم همون باشه اونو که انقد دوس دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین موضع و سفت بچسب خواهرشوهرتم چرت ‌پرت میگه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عجب چرا نقطه ضعف نشون ميدى؟ خودت جواب بده چرا اونا جواب بدن؟ خودت بزن شَل و پَلش كن

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

خوب کردی

بشین تو خونه‌ت بذار همه‌شون ادب بشن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ازشون سرد شدم وقتی دیدم هیچکاری نکردن انتظار داشتم یه بخاری از خودشون نشون بدن

نمیکنن 

جلوتر بری اونها هم طلبکار میشن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چقدر درگیر جاریتی ! جاری مگه خیلی مهمه؟بیخیال بابا محل نداد به پشمات بگیر شون

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁