2777
2789
عنوان

تیک گردن و شانه تجربه داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 7124 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم داروهای هومیوپاتی تیک رو قطع کردی تیکش برنگشت؟

سلام جانم . قطع کردم و الان خیلی خیلی خیلی کمه . اصلا کسی متوجه نمیشه و منی که مادرشم فقط چون میدونم متوجه میشم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم. چند وقته قطع کردی؟

مرسی عزیزم امیدوارم هر کی تیک داره از سرش بیفته بقول پسرم زندگی بدون تیک‌تجربه کنه . از عید دیگه ندادم

مرسی عزیزم امیدوارم هر کی تیک داره از سرش بیفته بقول پسرم زندگی بدون تیک‌تجربه کنه . از عید دیگه ندا ...

انشالله، واقعا زجر آوره من این یک سال و نیم پیر شدم از غصه. عزیزم کلا چه مدت دارو دادی و اسم دکترتم لطف کن بگو

انشالله، واقعا زجر آوره من این یک سال و نیم پیر شدم از غصه. عزیزم کلا چه مدت دارو دادی و اسم دکترتم ...

😔 درکتون میکنم . من خودم واقعا افسردگی گرفته بودم سر این قضیه . من پیش درمانگر برده بودم و شمالم . درمانگرمم از سنندج میومد هر چند وقت یکبار میومد شهر ما عین معجزه من پیداش کردم واقعا 

😔 درکتون میکنم . من خودم واقعا افسردگی گرفته بودم سر این قضیه . من پیش درمانگر برده بودم و شمالم . ...

عزیزم لطفا اسم دکتر رو بگو خونه خاله ام سنندجه میخوام دخترمو ببرم ممنون میشم اسمشو بگی 

عزیزم لطفا اسم دکتر رو بگو خونه خاله ام سنندجه میخوام دخترمو ببرم ممنون میشم اسمشو بگی

میم که دکتر نبود درمانگر بود . میومد مطب طب سنتی خواهرم اینا . بهش میگفتن استاد کوهیار

میم که دکتر نبود درمانگر بود . میومد مطب طب سنتی خواهرم اینا . بهش میگفتن استاد کوهیار

من دیروز بردمش دکتر تهرانی که خیلی معروفه سه تا قطره داده هر کدوم روزی سه بار، از دیشب دارم میدم ولی خیلی تغییر نکرده، امروز عصر بردمش شهر بازی کلی بهش خوش گذشت ولی نمیدونم چرا تیکش اونجا خیلی شدیدتر شد با اینکه بیشتر بازیهای دست ورزی کرد بازی هیجانی نکرد. امیدوار بودم مثل پسر شما شب اول خیلی خوب بشه ولی اونطوری نشد

من دیروز بردمش دکتر تهرانی که خیلی معروفه سه تا قطره داده هر کدوم روزی سه بار، از دیشب دارم میدم ولی ...

به پسر من اصلا قطره نداد . قرصاش خیلی ریزن . قرص رو گذاشت زیر زبونش . یکی رو هم گفت تو اب حل کن تا یه هفته بخوره . احتمالا دوز مال دختر شمارو خیلی پایین داده مثلا همون اب رو بصورت چند قطره داده 

من دیروز بردمش دکتر تهرانی که خیلی معروفه سه تا قطره داده هر کدوم روزی سه بار، از دیشب دارم میدم ولی ...

اره اون قرصی که تو اب حل میشدو به پسر منم گفته روزی سه بار . حالا شما همینو ادامه بده انشالله جواب میگیرین چون دوزش پایینتر شاید سریع نتیجه نگرفتین