2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه تولد و اسم  قراردادیه که یک خیاله.....با واقعیت ها زندگی کنید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

اصلا متولد تیر یا هرچی فرق نداره تو باید اونو شخصیتش بدونی چیه و جذبش کنی من خودم نامزدم خرداد بگم چجوری جذب کنم همه خردادی ها ک عین هم نیستن

من خودم پیشنهاد دوستی دادم با کارایی ک کردم جذبم شد توام ببین اون مرد چجوریه اون کارا کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من آبانم و همسرم تیر.اصلا باهم کنتر نمیایم.خیلییییی پیله و گیره .غیرتیه خیلی.احساساتیه.زودجوش و عصبی ولی زودم اروم میشه.ولی من درکل نمیتونم جوری که بخوام بگردم زیاری پیلست.بچه عمشم تیره اونم همینجوره

متولد ماه مهم نیست 

برای جذب مردا اول باید بدونی مردا چی می‌خوان 

(کتاب آنچه مردان میخواهند) 

بعد باید بدونی که مردا با خانوم ها تفاوت فکری دارند یعنی فکر کردنشون متفاوت هستش ! 

(کتاب ساختار مغز زن و مرد ) 

مرحله ی بعدی باید مثل مردا فکر منی مثل خانوم ها رفتار کنی!

(کتاب مثل یک زن رفتار کن مثل یک مرد فکر کن))

مرحله بعدی یه سری راز ها در مورد مردا هست یه سری چیزا تو ذات همه ی ما مردا هست  که باید بدونی !

((کتااب‌ رازهایی درباره مردان آنچه زنان باید بدانند ))

مرحله آخر با تمام این اطلاعات باید هنر ارتباط با مردا رو بلد باشی چجوری ؟

(کتاب هنر ارتباط با مردا )

اگر میخوای بتونی کسی که واقعا لایق توئه و به دردت میخوره 

و اگر میخوای بهترین رابطه رو داشته باشی که مرد رو تو مشت خودت بگیری 

این کتاب ها رو بخون 

به عنوان یک مرد  و بردار بهت قول اکه اینا رو بخونی 

بهترین ارتباط و زندگی رو با جنس مرد بر قرار می‌کنی و پایدار میمونید 

کاربر اقا : چیزی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ... 
من آبانم و همسرم تیر.اصلا باهم کنتر نمیایم.خیلییییی پیله و گیره .غیرتیه خیلی.احساساتیه.زودجوش و عصبی ...

من یه آبانی و یه آذر ماهی میشناسم اخلاقشون همین جوریه.خیلی هم احساساتی هستن