3تا بچه دارم بزرگه 4 سالشه،از ابتدای ازدواجم مشکل داشتیم با هم شوهرم دست بزن داره و اخلاقش خیلی غیر قابل تحمله،فقط و فقط دوری از بچه هام برام سخته والا تا الان خیلی وقته جدا شده بودم😭😭😭از طرفی خونوادمم میدونم موافقت نمیکنن،کسی نیست طرفمو بگیره😭😭
از ابتدا مشکل داشتی و گذاشتی سه تا بچه بیاری😐 گناه اونا هم گردن توعه اگه بمونی تو اون خونه
چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮💨🚶🏻♂️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘