2777
2789
عنوان

دخالت مادر و خواهر نامزدم

494 بازدید | 26 پست

دوستان من نامزدم خیلی تحت سلطه خانوادشه یعنی هرچی اونا بگن باید بشه تو هر کاری دخالت میکنن خواهرش چندروز پیش بهم گفت اگر شما داداشمو تو نامزدی دعوت نمیکنین من به خانوادم میگم و نمیدونم بهم میخوره و اینا مادرشم چندروز پیش به مامانم گفته بود اره من بخوام سرویس طلا میگیرم نخوام نمیگیرم و بخوام اینکارو میکنم نخوام نمیکنم و کلی بحث کردو گفت همه سر عقدیا برای داماده و شاباشا(قرار بود باهم شریکی تالار بگیریم با پیشنهاد خودشون ما میخواستیم خودمون جشن بگیریم نذاشتن)

که اخرم گفت خودتون بگیرین سرعقدیاهم بعدا تو عروسی داماد برمیداره

حالا من موندم چیکار کنم به هم بزنم یا نه

چون خودش از خودش هیچی پول و اینا نداره همه کاراشم به عهده خانوادشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بگم بهم بزن یا نه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ادم خانواده‌ش رو نمیتونه انتخاب کنه ولی همسر و خانواده همسرشو که میتونه انتخاب کنه و لازم نیست بهش تحمیل شن بنظرت کسی که سلطه پدر مادرشه اصلا مستقل هست؟ که بخواد زندگی تشکیل بده؟ من بنظرم این تازه شروعشه که همه ناز عروسو میخرن اینجوریه بعدا قراره چی بشه؟

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃