2777
2789
عنوان

😍جناب علی جانمون متولد شدن😍

474 بازدید | 12 پست

خدای مهربونم شکرت که وجود اقا علی جانمون رو به جهان هدیه کردی😍😍😍 مفتخر کردی  قصه ی خلقت رو 😍😍

تبریک میگم به بانو زهرا جانمون تولد آقاشون رو 😍

تبریک میگم به اقا امام زمان جانمون ولادت پدر بزرگوارشون 😍

تبریک به تموم سیدها که سعادت دارن خون آقاجانمون در رگهاشونه😍

تبریک به تموم عرشیان و فرشیان😍

زمین سعادت پیدا کرده یه آقای جنتلمن یه شخصیت یونیک 

خوش قدوبالا جذاب دلربا و جوااانمرد بدنیا پا گذاشتن 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

❤قربونتون برممممممممممم من ❤

😍دوستان عیدتون مبارک 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدمولای دین آقام امام علی(ع)مباااااارک😍🥰🥳😘💖عیدبرهمه ی شیعیان مبارک🤍💚

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

عرشیان و فرشیان😁😂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

سلام عزیزم خوبی؟

چقدمحکم ومتین جواب دادی توتاپیک ارتباط بااموات خدا حفظت کنه

چقدخوبه ک همه مث توجسارت وقدرت بیان داشته باشن

آفرین 

آفرین ب پدرومادرت 

خداهمتونو حفظ کنه💚💚💚💚

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

سلام عزیزم خوبی؟ چقدمحکم ومتین جواب دادی توتاپیک ارتباط بااموات خدا حفظت کنه چقدخوبه ک همه م ...

ممنونم عزیز دلم ❤ 

خدا شما و پدر و مادر و عزیزانتون رو حفظ کنه در خیر و عافیت گلم ❤❤❤❤