2777
2789
عنوان

با پسری که یهو وسط چت اف میشه باید چیکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 28 پست

پیگیرش نباش نتو خاموش کن بخواب هرموقع بیدار شدی و صلاح دونستی جوابشو بده متوجه بشه ک توام برای تایمت ارزش قائلی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
اگه زیاداین کارشوتکرارمیکنه یاازبی ادبیشه یاهم همزمان بایکی دیگه است یاهم شعورش دراون حدنیست که احتر ...

خودمم همش فکر بد میاد ب ذهنم که هم زمان با یکی دیگس

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما قرار نیست بهت فش بدن باهات بد حرف بزنن و ....

این رفتار اوناست که باهات حرف میزنه یا حوصله اتو نداره یا حال نمیکنه باهات یا مشکل درونی داره یا ... 

باید علت اشو جویا بشی و ببینی بهونه اس یا واقعیته و رفتار های دیگم داره که تو بهش شک کرده باشی و حس بد بهت بده 

درکل آدما نامردن

سرکار میره؟؟احتمالا خسته بود طفلی،حالا تو ببخش

بله شاغله

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
آدما قرار نیست بهت فش بدن باهات بد حرف بزنن و .... این رفتار اوناست که باهات حرف میزنه یا حوصله اتو ...

خودش یهو ساعت ۱۲ اومد گفت بیداری؟

دو دقیقه که حرف زدیم یهو اف شد

هم نگرانم

هم خیلی بهم برخورده

شوهر منم همین بود دوران عقد،آخرشب وسط چت یهوویی غیب میشد ،میفهمیدم از خستگی خوابش برده ،گناه داره یک ...

باشه عزیزم

ممنون بابت راهنماییت🥲

اسم خودشوومامانشوباسنشوبده همه چی درموردش بهت میگم جیک وپیکش البته اگه دوست داری 😊

به این مسائل اعتقادی ندارم

خیلی صریح بگو بهش نپیچون چرا خودتو آزار میدی میای اینجا تحلیل کنی ؟ 

صبر میکنم تا خودش پیام بده و حتما علت این حرکت رو جویا میشم

اسی الان۵سالهههه من وضعیتم توچت همینه مردا حوصله چتو خیلی ندارن عشق منم یه پیام میده اصلااا نمیمونه بعد اینقدررر منتظر میمونم وناراااحت میشم همیشه بعدازنیم ساعت میاد جوابمو میده میگ بابام صدام یا رفتم امپول بابامو بزنم یارفتم لیوان اب بدم خواهرم بیچاره درکشم میکنم درگیره دیگه😔ولی خب ناراحت میشم بارررها بحثم شده باهاش ولی به شصتشم اهمیت نمیده فقط معذرت میخاد وباز به کارش ادامه میده منم ول کردم دیگ

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰