بگید . مثلا چجوریه و اگه کسی تا حالا نرفته باشه لیزر و چه چیزایی رعایت کنه . یا هزینه هاش چقدره و چند جلسه باسد رفت مثلا . بعدشم من اینجا دیدم یکی گفت باید ضخیم بشه موها و با ژیلت بزنیم بعد . بعدش تاثیری تو تیرگی های بعضی نقاط بدن داره؟ مرسی
وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰ وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱ توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من سال ۹۹رفتم هر جلسه ۵۰۰. ۷جلسه فول رفتم ک تاثیر خاصی نداشت یعنی حدودا ۸۵درصدش موند
فقط قبلش باید شیو کرده باشی نه موم نه اپیلاسیون
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
تاثیر توی تیرگی داره قبلش باید باژیلت بزنی خجالتم نکشی بستگی ب دستگاهت ممکنه خیلی درد داشته باشی یا اصلا درد نداشته باشی موهای پرزی هم نمیزنن ولی اگ میخوای همه موهات از بین بره اون قسمت پرزی رو با ژیلت بزن تا تار ها ضخیم بشه بعد اونارو هم لیزر کن
من پنج جلسه رفتم تو رنگ پوستم تغییری حس نمیکنم ولی موها نازک شدن کنده میشن ولی نباید بکنم فقط باید ژیلت بزنم
چندین بار باید ژیلت بزنی فقط فقط تیغ یا ژیلت اصلا نباید اپیلاسیون بری یا بند بندازی یعنی مو نباید از ریشه کنده بشه باید کوتاه بشه وگرنه تاثیر نمیکنه
جلسه ای چهارصد میدم کل بدن بجز سینه و بالای کمرم که موهاش نازکن
امر دیگ
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ