2777
2789
عنوان

با رابطه تو عقد موافقین؟

7750 بازدید | 234 پست

نامزد من خیلی اصرار داره زودتر عروسی بگیریم ولی خانواده من اصلا موافق نیستن میگن حداقل باید دو سال عقد باشیم 

چون یه سری مشکلاتم این وسط پیش اومد خودمم زیاد به دلم نیست زود عروسی کنم 

نامزدم و داداشم اصلا باهم خوب نیستن چند وقت پیش دست به یقه شدن و الانم همو میبینن سلامم نمیدن دیگه کل فامیل فهمیدن اینا باهم دعواشون شده 

بعد اصلا نامزدم یه اخلاقای جدیدی پیدا کرده گیرای الکی میده 

تا حالا پیش نیومده بود سر پوششم چیزی بگه ولی جدیدا همش داره کنترلم میکنه مثلا وقتی میخوایم بریم بیرون خودش زودتر میاد دنبالم میاد داخل منتظر وایمیسه ببینه من چی میپوشم که اگه باب میلش نبود بگه برم عوض کنم 

یه بار مامانمم کلافه شده بود برگشت گفت چی کارش داری این اخلاقا چیه جدیدا پیدا کردی که اینا که دیگه کوتاه اومد 

مامان و باباش رفتن مسافرت من امروز رفتم خونشون ناهار اینا بذارم ولی واقعا کنترلی روی رفتاراش نداشت دیگه تا حدی که ناهارو هول هولکی گذاشتم الکی بهونه آوردم رفتم بیرون دیگه میترسیدم بیشتر بمونم کار از کار بگذره 

بعد الان داشتیم حرف میزدیم فهمیدم ناراحت شده من اینجوری رفتم و همش داشت بحثو میبرد به سمت اینکه رابطه میخواد یا همچین چیزایی 

دیگه واقعا گیج شدم از یه طرف میگم به هر حال عقدیم عادیه ازم انتظار داشته باشه از یه طرفم رابطمون پر از مشکله واقعا نمیدونم همچین کاری درسته یا نه

متنت و راستش نخوندم

ببین من نمیتونم برا بقیه نسخه بپیچم ک

اما خودم متنفرم از رابطه تو عقد

همه اینا درست ک اون شوهر آدمه و...

ولی من دوست دارم سر خونه زندگی خودم با آرامش بدون دلواپسی انجام بشه

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه عقدرسمی هستین دیگه تموم همسرته هیچ توجیهی قبول نمیکنم...این عقیده منه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

ببین عزیزم اصلا و ابدا اجازه نده رابطه‌ای برقرار بشه.

خصوصا توی این زمان که میگی رفتارش عوض شده و با داداشت دعوا کرده ، بزار مشکلاتت حل بشن ، رفتارش اوکی بشه.

بعدش هم دوره ی نامزدی برای اشناییه ، رابطه برای بعد ازدواجه.

اصلا چنین کاری نکن که بعدا فوری پشیمون میشی.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

من ک عقدم رابطه ام دارم 

مشکلی پیش نیومده نمیدونم چی بگم

ولی شوهرته دیگ

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

ببین من خودمم توعقد رابطه کامل داشتم چون با شوهرم رابطم خوب بود و مشکلی نداشتیم از روز اول اشنایی تا الان ک ۴سال از عروسیم میگذره مشکلیم با رابطه تو عقد ندارم چون زن شرعی و قانونیش هستی ولی شمایی ک میگی اخلاقش جدیدا عوض شده و مشکلایی هست ب نظرم کاری نکن چون خدااااااایی نخواسته ممکنه اتفاقایی بیفته و پشیمون بشی،نیازشو رفع کن اما ن با رابطه کامل

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی