نامزد من خیلی اصرار داره زودتر عروسی بگیریم ولی خانواده من اصلا موافق نیستن میگن حداقل باید دو سال عقد باشیم
چون یه سری مشکلاتم این وسط پیش اومد خودمم زیاد به دلم نیست زود عروسی کنم
نامزدم و داداشم اصلا باهم خوب نیستن چند وقت پیش دست به یقه شدن و الانم همو میبینن سلامم نمیدن دیگه کل فامیل فهمیدن اینا باهم دعواشون شده
بعد اصلا نامزدم یه اخلاقای جدیدی پیدا کرده گیرای الکی میده
تا حالا پیش نیومده بود سر پوششم چیزی بگه ولی جدیدا همش داره کنترلم میکنه مثلا وقتی میخوایم بریم بیرون خودش زودتر میاد دنبالم میاد داخل منتظر وایمیسه ببینه من چی میپوشم که اگه باب میلش نبود بگه برم عوض کنم
یه بار مامانمم کلافه شده بود برگشت گفت چی کارش داری این اخلاقا چیه جدیدا پیدا کردی که اینا که دیگه کوتاه اومد
مامان و باباش رفتن مسافرت من امروز رفتم خونشون ناهار اینا بذارم ولی واقعا کنترلی روی رفتاراش نداشت دیگه تا حدی که ناهارو هول هولکی گذاشتم الکی بهونه آوردم رفتم بیرون دیگه میترسیدم بیشتر بمونم کار از کار بگذره
بعد الان داشتیم حرف میزدیم فهمیدم ناراحت شده من اینجوری رفتم و همش داشت بحثو میبرد به سمت اینکه رابطه میخواد یا همچین چیزایی
دیگه واقعا گیج شدم از یه طرف میگم به هر حال عقدیم عادیه ازم انتظار داشته باشه از یه طرفم رابطمون پر از مشکله واقعا نمیدونم همچین کاری درسته یا نه