2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ب طلاق فکر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 30 پست

چون بهش اجازه دادی هر جور میخواد باهات رفتار کنه  چون خودتا دوست نداشتی  خواسته های خودت برات مهم نبوده  از الان به خودت ارزش  بده  هر چیزی رو نخور هر لباسی رو نپوش شیک تر شو  و زیاد دور و برش نرو

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ببین رفته واسه خودش خودی شلوار خریده ۱تومن میگم تو خونه نپوش خراب میشه این برا بیرونه از حرص من ...

سخنرانی کلید مرد از دکتر حسن حبشی رو دانلود کن و گوش بده  فقط یک ساعته  ولی فوق العاده کمکت میکنه رایگانم هست

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
نگران پسرمم نشه ی وقت مث این؟؟

نمیشه نترس اصل شیر مادر احساس پسرا به مادرشون میره البته اگه خودت تو دعواها با تکرار اشتباهاش برا پسرت مساله باز نکنی که اون تقلید کنه نترس

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 
من از وقتی این سخنرانی رو گوش دادم  الحمدالله دعوا کردنمون  و بحث هامون رسیده به صفر

خداروشکر منم الان گوشش میدم البته شوهرم الان پیشمه

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
نمیشه نترس اصل شیر مادر احساس پسرا به مادرشون میره البته اگه خودت تو دعواها با تکرار اشتباهاش برا پس ...

ن حواسم بهش هست

خوبه وقتی ناراحتم اولین نفر میفهمه میگه مامان ناراحتی ؟😭

باید خودمونو از نقش قربانی بیرون بیاریم...منم دارم سختی میکشیم...

بخدا حق ندارم قهر کنم الان امشب من از دستش ناراحتم میدونه‌ها ولی ب هیچ‌جاش نیس گرفت برگشت اونور خوابید

حالا بدبختی فردا با دوستامون برنامه بیرون ریختیم بهش گفتم من فردا نمیام کفت ب جهنم نیا