2777
2789

نه دیگه فاتحه مع صلوات😂

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شنیدم میگن فایده نداره اگه درست هم بشه هزینه اش اندازه قیمت خود تلویزیون هست

برید بپرسید چند جا مطمعن میگن بهتون چند خرجشه ....ولی تی وی ما کاملا صفحش رفت دوسال پیش یه تومن خرجش شد 

خدایی؟؟؟؟؟؟؟

اره دیگه بیشتر مواظب باشین 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
خدایی؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم ببین دراین حد تی وی ما اسیب دید که مامانم با دستمال خیس پاک کرد تی وی رو بعد همون موقع داداشم روشنش کرد جرقه زد صفحه اش رف ولی صدا بود ....سال ۹۹یه تومن خرج شذ