2777
2789
عنوان

جوشام برای بارداریه؟

134 بازدید | 25 پست

سلام من تو اقدامم قبلن اصلا جوش نداشتم مگ اینک شیرینی یا تخمه بخورم این ماه اصلا شیرینیو تخمه و اینا نخوردم اما جوشای عجیبی میزنم جوشای ریز بین سینه هام و بزرگ تو صورتم ممکنه از این باشه ک تو اقدامم بارداریه و اینا؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من تمام صورتم شده جوش ..الان داشتم دنبال جواب سوالم می‌گشتم.البته من هفته هفت بارداریمه

من اصلا جوش نداشتم قبل بارداریم

الان روی سینه

روی سرشانه

روی گردنم و صورتم روی بینی جوش ریز زده

البته گردوهم زیاد خوردما بخاطر حافظه بچه ،فک کنم بخاطر اون باشه 

سه یا چهار ماهه فکنم

این ماه اقدام بودی

درضمن لااقل باید مطمئن باشی بعد بگی بخاطر تغییرات هورمونی هست

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
منم هرز چندگاهی میزنم مث تو جاهایی ک گفتی.شاید بخاطر کیسته 

یاخدا اخه همین قبل اقدامم رفتم سونو و چکاب قبل بارداری دادم نداشتم ینی ممکنه تواین سه ماه کیست بگیرم؟؟؟؟؟؟

یاخدا اخه همین قبل اقدامم رفتم سونو و چکاب قبل بارداری دادم نداشتم ینی ممکنه تواین سه ماه کیست بگیرم ...

ایشالا ک نداشته باشی من خودم دارم واس همون میگم تنبلی تخمدانم دارم فک کنم جوشام از اونا باشه 

ایشالا ک نداشته باشی من خودم دارم واس همون میگم تنبلی تخمدانم دارم فک کنم جوشام از اونا باشه 

ینی ممکنه یهو تنبلی تخمدان بگیری و جوش بریزی؟؟؟شماازقبل تنبلیو داشتی؟