2777
2789

بچه ها من هم توی خونه پدرم و هم شوهرم سطح زندگی متوسط داشتم البته ( در امد بابام کمتر بود اما اونموقع تورم کمتر بود و مامان من جوری بود که از زیر سنگ جور میکرد به به بچه هاش نمیگفت نداریم من هرچی که نیاز داشتم فراهم میکرد برام)( در امد شوهرم  بیشتره ولی نه اونقدر که بتونه توی این گرونی بریز بپاش بی رویه کرد  اما بیشتر هست در حدی که خونه زندگی بزرگتر و منطقه بهتر باشه  وسایلم شیکتر باشه اما مثلا من نصف خونه پدرم هزینه برای پوشاکم نمیکنم)  هیچ وقت زندگی لاکچری تجربه نکردم  و جالبه بگم هیچ وقت ارزوش رو هم نداشتم کلا ادم پرتوقعی نیستم مثلا تا بحال هیچ سفر خارجی نرفتم دلمم نمیخواد برم 

من چون مامانم با درامد کمتر هیچی ازمون دریغ نکرد برای بچه هام  هم دوست دارم همونجوری باشم در حد نیازهای روزمره و پوشاکشون و... 

برای خودمم کلا مثل خونه بابام تمایلی به خرج کردن ندارم فقط بچه هام

شوهرم دوست داره بچه ها هرچی میخوان سریع محیا نشه براشون یکم انتظار بکشن😒 در صورتی که من میدونم انتظار کم کم شوق بدست اوردن رو از بین میبره

چند بار که همینطوری نشستیم از همجا حرف میزنی یهو این رو میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اون زمون قدیم بود بچه ها رو در انتظار میذاشتن .‌الان همون بچه ها  موفق هم شده باشن عقده دارن خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد .‌

الانم اون زمون نیست در انتظار باشن . صبر به این نمیگن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظر منم همسرت درست میگه وقتی برای یه چیزی زحمت بکشن ارزشش رو بیشتر میدونن و می‌فهمن بدون زحمت به چیزی نمیرسن. این تربیت شما اونا رو راحت طلب و طلبکار بار میاره.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
خوب راست گفته دیگه پولکی هستید

من اصلا پولکی نیستم خودش میدونه من واقعا ارزو میکنم امتحان الهی در پیش باشه از نظر مالی باشه با سلامتی و مرگ و میر و خیانت برای خودم و عزیزانم  امتحان نشم

شوهر من همیشه ذوق هیچ کار نداره ممکنه بهتر خرج کنه ولی ماه بعد چند روز بعد من ذوقش از دست می دم همین ...

دقیقا شوهر منم اینجوریه من بهش میگم همچی همون لحظه که میخوای قشنگه ی مدت که بگذره دیگه ذوقش میره براشون فراهم کنیم ذوق نمیکنن نکنیم میشه حسرت براشون

بچه چه زحمتی بکشه عزیزم بزرگسال که نیستن

من مثلا به پسرم میگم ۵ تا ستاره بگیره فلان کارو میگیرم. این ستاره میتونه برای نمره بیست یا مثلا یه حرف خوب یا کمک به برادر و... باشه. لازم نیست بهش بگی کوه بکنه. شما همیشه پیشش نیستی و نمیتونی حمایتش کنی. فقط شیوه تربیت شما براش میمونه.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
زیاد رو این چیزا حساس نباشید. داشتید میخرید برای بچه ها، نداشتید نمیخرید. بچه ها هم بهتره یاد بگیرن ...

عزیزم میخره بالاخره مثلا دخترم ی عروسک یا اسباب بازی  گرون برداره سری اول براش نمیخره بعدمثلا ی ماه به ی بهانه میگه برو همون رو براش بخر  هی سفارش میکنه حتما همون باشه من میرم  مثلش گیرم میاد وقتی میارم به دخترم نشون میدم  یجاش با اونی که دخترم خواسته فرق کرده کلی گریه میکنه 😐  چند بار شده خودشم بردم همون که مثلا چند روز قبل دیده بخره میگه این اونی که من میخواستم نیست با ناراحتی ی چیز دیگه میخره ذوقم نمیکنه این چه مدل درس صبر دادن هست هم هزینه میکنه هم ذوق بچه کور میکنه برای پسرمم همینه  ولی پسرم به اندازه دخترم حساس نیست