2777
2789
عنوان

درمان لکه بینی بعد از پریود .

9892 بازدید | 19 پست

از ۱۱ دی لکه بینی دارم تا الان

۶ بهمن پریود شدم بعدش لتروزول خوردم 

الان روز ۹ پریودم باز لکه بینی دارم 

پس من کی اقدام کنم🥲

الان دیگه مفنامیک خوردم  

فردام سالگرد عقدمونه😒

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم لایک کن منم لکه بینی دارم بعد اقدامم نمیدونم چرا اعصابم خورده

باشه اگه اومدن

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
اینهمه مدت لکه بینی داشتی چرا دکتر نرفتی عزیزم

رفتم عزیزم میگه از تنبلی تخمدانه 

اما تا حالا سابقه نداشته اصلا

کیست یا فیبروم نداری عزیزم

چرا 

دیگه صدای شوهرمم در اومده . خودمم خسته شدم 

میدونی تو دوران اقدام اگه مفنامیک خورد ضرر داره یا نه؟

شنیدم از لقاح جلوگیری میکنه

اسی منم لایک کن منم لکه بینی دارم بعد اقدامم نمیدونم چرا اعصابم خورده

نرفتی دکتر؟ 

اقدام کردی این ماه؟

بهت دارویی چیزی نداد عزیزم

چرا

متفورمین داده روزی یکی 

سلنیوم داده روزی یکی 

کیوتن یه روز در میون 

زینک 

فولیک اسید 

مفنامیک اسید داد خوردم قطع شد نخوردم ۵ روز بعد پریود شدم 

چرا  دیگه صدای شوهرمم در اومده . خودمم خسته شدم  میدونی تو دوران اقدام اگه مفنامیک خورد ...

ای وای، عزیزم باید وقتی که پریودیت تموم شده بود و لکه بینی داشتی میرفتی دکتر زودتر جلوشو میگرفتی، اگه دکترت خوب نیست، برو پیش یه دکتر خوب، بهت دارو میده لکه بینی ات خوب میشه، سخته اینجوری، منم همش بخاطر فیبرومهام لکه بینی داشتم و همش دارو مصرف میکردم. 

دی اقدام داشتم عزیزم  ک 2روز به موعود لکه بینی شروع شد بعدن پری بعدشم همش.لک دارم

من دیگه خسته شدم شوهرمم غر میزنه بعضی وقتا

ای وای، عزیزم باید وقتی که پریودیت تموم شده بود و لکه بینی داشتی میرفتی دکتر زودتر جلوشو میگرفتی، اگ ...

الان شوهرم بیاد برم سونو 

دکترم خوبه اما باید عوض کنم آره 

خیلی بده والا