2777
2789
عنوان

ناراحتی من از همسرم+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
منم اولش راضیه ولی بعدش بالاخره ی چیزی پیدا میکنه  حالمو خراب کنه

بشین تهدید کن بگو میبری خونه بابام حس و حالمم خراب نمیکنی میزاری خوش بگذره😂 نمیدونم شوهرتو بهتر میشناسی دیگ ببین چی اثر داره من یا ساکت و مظلوم میشم یا هم عصبانی و قاط میزنم حرفمو عملی میکنم 😂

🌈🌨️🐆🕊️🖤
شماهم میری اونجا ،اگه زنگ زد یا پیم داد که اعصابت خورد بشه ،اصلا محلش نده وجوابشو نده،تا حالش جا بیا ...

این دفعه گفت چیه هر هفته

گفتم تو ی هفته تحمل کن ی روز نرو خونه مادرت من ی ماه نمیرم خدا شاهده فقط سه روز نرفته نتونست از من توقع داره

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان 7سال گذشته دیگه ی جا باید درست بشه 

خب اگه راهی بلدی درستش کن الان بابای منم خون پدربزرگ نمیاد حوصله نداره ما خودمون میریم ولی من شنیدم میگن با سیاست و مهربونی میشه مردارو خام کرد امتحان کن

وطن فروش نباشیم  
بشین تهدید کن بگو میبری خونه بابام حس و حالمم خراب نمیکنی میزاری خوش بگذره😂 نمیدونم شوهرتو بهتر میش ...

دقیقا منم همینم یا کلا هیچی نمیگم یا قاطی میکنم 

البته تو خونه جلو کسی نمیخوام حرمتا بره ولی تمام تلاشمو میکنم قاطی نکنم چون کل این 7 سالو میارم جلو چشمش بدتر میشه 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
این دفعه گفت چیه هر هفته گفتم تو ی هفته تحمل کن ی روز نرو خونه مادرت من ی ماه نمیرم خدا شاهده فقط س ...

عین شوهر خواهره منه به خدا،اونم هر روز ور دل ننش،ولی خواهرم خیلی کم میاد خونمون،.از مرد زورگو بدم میاد.

به نظرم برو پیش مشاوره خانواده من ی مشاور عالی میشناسم خواهرم با شوهرش مشکل داشتن پیش ایشون میرفتن دکتر سعید انصاری خیلی دکتر خوبیه اسمشو بزنی گوگل شماره تماس و ایناشو میاره حالا ک راحتم دوره مشاوره آنلاینم میده لازم نیست بری مطب حتما 

به نظرم برو پیش مشاوره خانواده من ی مشاور عالی میشناسم خواهرم با شوهرش مشکل داشتن پیش ایشون میرفتن د ...

ممنون عزیزم